maanantaina, lokakuuta 21, 2019

Testissä Karttakeskuksen karttakauppa.fi

Tuli kartan tarvetta ja nettiä selatessa törmäsin Karttakeskuksen karttakauppa.fi verkkokauppaan. Muutaman calazo.fi Tyvec kartan omistan ja olen niihin melko tyytyväinen. Mutta haluamaltani alueelta ei tällä firmalla ollut karttaa tarjolla, joten oli tyytyminen siihen mitä löysin.

Haussa oli siis maastokarttaa/peruskarttaa Tampereen länsipuolelta Nokian saariston alueelta. Peruskartta lehti M4212 Tampere mittakaavassa 1:25000 täytti tarpeeni. Tämä mittakaava tuntuu olevan tämän hetken standardi kartoissa, myös jo olemassa olevat kartat ovat tätä mittakaavaa. Ongelmaksi karttaa hankkiessa muodostui nettikaupan huono esittely kartasta. Ei mitään hajua kartan fyysisestä koosta. Ilmeisesti A1 kokoinen taiteltu yksipuolinen kartta. Materiaalista ei tietoa. Toivottavasti ei pelkkää paperia. Tosin hinta, 14,90 €, ei anna odottaa muuta. 

Maamittauslaitoksn karttapaikasta olisi saanut omilla alue rajauksilla säänkestävälle materiaalille painetun kartan mutta A1 koossa sen hinnaksi olisi tullut jo lähemmäksi 50 €. Ei raaskinut lähteä tähän leikkiin mukaan.

Mutta katotaan nyt mitä posti tuo tullessaan. Tilaus tehty nyt maanantaina, päivitän lisätietoja kun saan kartan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.