torstaina, lokakuuta 24, 2019

Koripalloa kuvaamassa: Pyrintö Akatemia vs LoKoKo Bisons (M1DA)

Koripalloviikko jatkui Pyynikin palloiluhallissa, kun Miesten Divisioona A:ta pelattiin Torstai-iltana. Tampereen Pyrintö Akatemia sai vieraita Loimaalta kun LoKoKoBisons tuli vierailulle. Pyrintö Akatemialla oli rosteri täynnä mutta Bisons lähti peliin vain 8 pelaajan miehityksellä.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Ensimmäiset minuutit pelattiin taas pisteet pisteistä, kori korista peliä tehden vuorotellen pisteitä eron pysyessä maltillisena. Jakson puolivälissä Pyrintö Akatemia onnistui repäisemään itsensä johtoo ja pitämään vieraat pisteittä hyvän tovin. Tauolle mentiin Pyrintö Akatemian 29-12 johdossa. Pyrintö Akatemia jatkoi toisen jakson hyvää peliä ja pidemmälle tauolle mentiin kotijoukkueen 49-25 johdossa. Kolmannella ja neljännellä jaksolla kotijoukkueen pelin taso ja tekeminen hieman heittelehti vieraiden viedessä jaksot omiin nimiinsä. Mutta tämä ei riittänyt vaan tärkeät pisteet jäivät Tampereelle.

Alla kuvakollaasi muutamasta ottelukuvasta. Enemmän ja isompia kuvia löydät www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos tai koris.nurkkaus.net ➧M1DA 2019-2020. Ota sivustot seurantaan niin pysyt kärryillä aina uusimmista kuvista.

Pyrintö Akatemia vs. LoKoKoBisons, Pyynikin palloiluhalli 24.10.2019.