keskiviikkona, lokakuuta 23, 2019

Koripalloa kuvaamassa: RaPy - HyPo (M1DB)

Miesten Divisioona B:tä pelattiin poikkeuksellisesti näin keskiviikkoiltana Tesoman palloiluhallissa, kun Manseen tuli vieraita Hyvinkäältä. Raholan Pyrkivä kohtasi Hyvinkään Pontevan. Kumpikin joukkue oli voittanut edellisen ottelun, RaPy vieraissa ja HyPo kotonaan eli toinen aloittaisi orastavan voittoputken.

Ensimmäinen jakso pelattiin melko tasaisissa merkeissä, johtoaseman vaihdellessa miltei hyökkäys hyökkäykseltä. Toisen jakson puolenvälin jälkeen kotijoukkue pääsi repimään pientä eroa. Näin puoliajalle mentiin RaPyn johdossa lukemin 46-36. Kolmannella jaksolla Raholan tahtotila pelata puolustuspeliä hieman tipahti ja vieraat pääsivät kaventamaan peliä. Laiskasti puolustukseen juossut ja puolustuksessa liikkunut kotijoukkue piti kuitenkin johtonsa, vaikka vieraat tasatilanteessa kävivätkin. Neljännelle jaksolla vieraat yrittivät vielä kerran päästä tasoihin ja jopa voittoon, mutta Raholan valmentaja kaksikon Jaakkola & Laitinen saivat aikalisillään luotua peli-intoa pelaajiinsa. Näin pisteet jäivät Tesomalle ja RaPy nousi sarjataulukossa tässä vaiheessa 2. sijalle.

Tilastollisesti ottelun parhaat olivat:
Pisteet: Angel Mavrodiev, RaPy,  17 pist. Toni Honka, HyPo, 27 pist.
Levypallot: Angel Mavrodiev, RaPy, 11 Toni Honka, HyPo, 9.
Syötöt: Artem Shchepkin, RaPy, 4Bashkim Grepi, HyPo, 4.

Tuttuun tapaan alla kuvakollaasi ottelun kuvista. Lisää ja isompia kuvia löytyy www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos tai koris.nurkkaus.net ➧ M1DB 2019-2020. Ota sivustot seurantaan niin näet aina uusimmat kuvat.

Raholan Pyrkivä - Hyvinkään Ponteva, Tesoman palloiluhalli 23.10.2019.