sunnuntaina, lokakuuta 13, 2019

Koripalloa kuvaamassa: RaPy - Honka (M1DB)

Miesten Divisioona B starttasi koriskuvauksen osalta hyvätasoisella ja vauhdikkaalla pelillä Tesoman palloiluhallissa. Kotijoukkue Raholan Pyrkivä sai vieraita Espoosta, kun Tapiolan Honka tuli Manseen. Kumpikin joukkue oli voittanut kauden ensimmäisen ottelunsa, RaPy vieraissa ja Honka kotonaan. Toinen siis poistui parketilta tappion kärsittyään.

RaPy aloitti ottelun mallikkaasti ja vei ensimmäisen jakson nimiinsä, vaikka Honka kävi välillä johdossa ja tasatilanteessakin. Pitkälle toisen jakson loppua peli oli pisteen pari RaPyn hanskassa, mutta aivan lopussa Honka meni ohi ja puoliajalle mentiin vierailijoiden johdossa. Honka vei toisen jakson nimiinsä. Tauolta palasi omituisen vaisu kotijoukkue. Vaikka peli näennäisesti näytti olevan kotijoukkueen näpeissä ja takaa-ajossa, niin suurin flow pelaamisesta puuttui. Honka vei nimiinsä kolmannenkin jakson. Neljättä jaksoa lähti pelaamaan muuttunut kotijoukkue. Ja 172 paikalle tullutta katsojaa näkikin hyvän ja tunteikkaan taistelun ottelun voitosta. Kotijoukkue voitti neljännen jakson ja oli aivan jakson lopussa yhden onnistuneen hyökkäyksen päässä voitosta, mutta lopuksi pisteet matkasivat Espooseen. Lopputuloksen ollessa RaPy 84 - Honka 89.

RaPyn peli oli paljolti Jesse Niemen varassa tämän peliajan ollessa yli 31 minuuttia. Myös Lauri Tiainen pelasi yli 30 min. Ottelun tilastollisesti parhaat pelaajat kummastakin joukkueesta olivat:
Pisteet: RaPy Jesse Niemi 24 pist. Honka Sebastian Lindberg 18 pist.
Levypallot: RaPy Jesse Niemi 9. Honka Jouko Järvinen 12.
Syötötn RaPy Ilkka Keski-saari 4. Honka Topi Halme 5.

Alla kuvakollaasi ottelun kuvista. Lisää kuvia isompina nettiosotteista www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos tai koris.nurkkaus.net ➧M1DB 2019-2020. Ota sivut seurantaan, niin näet aina uusimmat kuvat.

RaPy - Honka, Tesoman palloiluhalli 13.10.2019

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.