keskiviikkona, lokakuuta 16, 2019

Koripalloa kuvaamassa: Pyrintö - Lahti Basketball (Korisliiga)

Keskiviikko iltaa viettettiin Pyynikin palloiluhallissa Korisliigan ottelun parissa. Kotijoukkue Tampereen Pyrintö sai vieraita Lahdesta kun täksi kaudeksi Korisliigaan noussut Lahti Basketball tuli Pyynikille kylään.

Lahtelaiset pitivät kotijoukkuetta pihdeissään koko ensimmäisen jakson ja miltei toisenkin, siinä Pyrintö pääsi hetkeksi johtoon. Ensimmäisen ja toisen jakson Lahti Basketball vei molemmat lukemin 22-26, puoliajalle mentiin siis Lahden 8 pisteen johdossa lukemin 44-52. Väliajalta Pyrintö tulikin hieman voimakkaampana ja voitontahtoisempana. Kolmas jakso meni jo kotijoukkueelle 26-23 ja neljäs 28-23. Näin pelikellon soidessa päästiin lukemiin 98-98 ja edessä häämötti jatkoerä. Jatkoerän ja koko ottelun vei lopulta nimiinsä Pyrintö.

Pyynikin 815 katsojaa pääsivät ääneen oikeastaan vasta neljännen jakson lopulla ja jatkoerässä, jolloin hallissa pääsi aistimaan jo hieman urheilujuhlan tunnelmaan kun Tamperelaiset kannustivat omiaan. Tosin kourallinen Lahtelaisia rumpuineen piti hyvää meteliä koko ottelun, kannustaen omiaan. Siinä oli Manselaisilla taas oppimista.

Pyrinnöltä Raymond Nixon pelasi yli 42 minuuttia, Kilpisen veljeksetkin sekä kapteeni Lehto ja DJ Raymond pelasivat yli 30 minuuttia. Tilastollisesti ottelun parhaat olivat:
Pisteet: Pyrintö Benjamin Raymond 28 pist. Lahti Devante Wallace 36 pist.
Levypallot: Pyrintö Panu Peltokangas 10. Lahti Jerry Evans jr 11.
Syötöt: Pyrintö Antero Lehto 5. Lahti Tuomas Hirvonen 7.

Alla kuvakollaasi ottelukuviin. Lisää kuvia isompina löydät koris.nurkkaus.net ➧Korisliiga 2019-2020 tai www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos. Ota sivustot seurantaan niin näet aina uusimmat valokuvat.