perjantaina, helmikuuta 05, 2021

Koripalloa: RaPy - Team Pajulahti, Miesten Divisioona

Teksti: ArwoT/Kuvat: PeepeT
päivitetty 7.2.2021

Ykkösdivari B:n keskikastin kamppailu oli perjantaina Tesomalla kotijoukkueelle voitokas. Asetelmat olivat otteluun jännittävät, sillä joukkueet majailivat sarjataulukossa tasapistein. Taistelupari kohtasi Lahdessa jo marraskuussa, jolloin vierasjoukkue oli vahvempi luvuin 70–83. RaPy päätyi juhlimaan Tesomallakin, mutta tällä kertaa hieman selvimmin luvuin 80–64. 

Alkuminuutit mentiin hieman lahtelaisten komennuksessa 4–10 tilanteessa, mutta nopeasti kotijoukkue pääsi Artem Shchepkinin (11/2/4) onnistuneella lay-upilla ja kolmen pisteen heitolla pisteen päähän. Ensimmäinen neljännes mentiin hyvin tasaisesti. Summerin soidessa onnistui vielä vierasjoukkueen Toni Soininen lay-upissaan, joka vei lahtelaiset johtoon 22–23. 

Toisen neljänneksen vieras joukkue aloitti hyvin 0-5 runilla. Mutta ei kotijoukkueella ollut syytä huoleen, sillä ero ei kasvanut tuosta suuremmaksi. Puoliajalle mentiin tiukassa 40-39 tilanteessa. Ottelu oli tähän mennessä näyttänyt samaa tasaisuutta, mitä myös sarjataulukko. 

Kolmannen neljänneksen kotijoukkue aloitti hyvin. RaPy sai 7-0 runin. Kympin puolivälissä oltiin jo lukemissa 57-45, kun ottelun yksi onnistujista Hugo Boman (22/12/1) onnistui kahden pisteen hyppyheitossa. Koko kolmas neljännes mentiin kotijoukkueen komennuksessa, kun se voitti neljänneksen 25-8. Viimeiselle kympille mentiin lukemissa 65-47. RaPy pääsi keskittymään omaan pelaamiseen sekä määräämään ottelun tahtia, minkä ansiosta he pääsivät myös suureen johtoon. 

Viimeinen neljännes noudatti hyvin paljon ensimmäisen- ja toisen neljänneksen mallia. Vaikka vierasjoukkue voitti neljänneksen lukemin 15-17, ei sen taistelu ylettänyt tälläkään kertaa RaPya voittamaan. Ottelun viimeiset minuutit menivät pelaillen, kun ottelun lopputulos oli selvä hyvissä ajoin.  

Voitto oli Raholan Pyrkivälle hyvin tärkeä, sillä sarjataulukko on hyvin tiukka divisioona B:ssä, jolloin jokaisella voitolla on suuri merkitys. 

Alla kuvakollaasi ottelukuvista. Enemmän ja isompia kuvia nähtävillä www.flickr.com/peepet -syötteessä, www.facebook.com/nurkkausphotos -sivuilla tai arkistossa koris.nurkkaus.net.

Raholan Pyrkivä - Team Pajulahti, Tesoman palloiluhalli 5.2.2021

Sunnuntaina Pyrkivä matkasi Karkkilaan. Ilkka Keski-Saaren (22/4/3) johdolla  onnistunut ryöstö vieraissa, lopputuloksen ollessa 64-75. Näin Pyrkivä onnistui kasvattamaan voittoputkeaan jo kolmeen otteluun.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.