sunnuntaina, helmikuuta 14, 2021

Koripalloa: Raholan Pyrkivä - Westside, Miesten Divisioona B

Teksti: ArwoT/Kuvat: PeepeT

Ykkösdivari B:n keskikastin kamppailu oli sunnuntaina Tesomalla kotijoukkueelle jälleen voitokas. Ottelun asetelmat olivat jännittävät, sillä joukkueet majailivat sarjataulukossa neljän pisteen erolla, Westside RaPyn edellä. Taistelupari kohtasi jo Espoossa marraskuussa, jolloin RaPy oli vahvempi luvuin 72-78. RaPy pääsi jälleen juhlimaan voittoa Tesomalla. Tälläkin kertaa pääsimme todistamaan tiukan kamppailun, kun kotijoukkue voitti 76-68. 

Ottelun ensimmäiset minuutit mentiin espoolaisten komennuksessa tilanteesta 2-9. Koko ensimmäinen neljännes pelattiin vierasjoukkueen komennuksessa. RaPy pääsi viiden pisteen päähän, mutta ei lähemmäksi. Ensimmäinen neljännes päättyi luvuin 19-26.  

Toisessa neljänneksessä RaPy pääsi nopeasti kolmen ja puolen minuutin kohdalla kolmen pisteen päähän, mutta ei Westsidella vielä hätää ollut. Puoliajalle mentiin vierasjoukkueen kymmenen pisteen johdossa 32-42. 

Puoliajalta tultiin samalla tavalla, kuin kaksi edellistä neljännestä oli osoittanut. Westside määräsi ottelun tahdin, ja RaPy seurasi. Kympin puoliväli oli yksi ottelun ratkaisevia kohtia. Kotijoukkue puolusti hyvin, minkä ansiosta he pääsivät hyökkäämään organisoidusti eikä yksilö suorituksiin tyydytty. RaPyn koko peli-ilme muuttui, jolloin viimeiselle neljännekselle mentiin tasaisin 57-54 luvuissa Lauri Tiaisen (10/3/2) onnistuttua kahden pisteen lay-upissaan. 

Viimeisen neljänneksen alku- ja puoliväli oli hyvin tasaista, mutta tasaisen jakson jälkeen RaPy otti ottelusta kovemman otteen, jolloin johto kasvoi jo kahteentoista 72-60. Viimeiset kaksi ja puoli minuuttia RaPy puolusti johtoaan. Ottelun kaksi viimeiset kaksi minuuttia olivat hyvin jännittävät. Jännitystä lisäsi myös todella kauan kestävät viimeiset minuutit.  

Voitto RaPylle oli jo neljäs peräkkäin. Sarjataulukossa he pysyvät vielä Westsiden takana seitsemäntenä, mutta erittäin lupaavalta loppukausi näyttää. 

Alla kuvakollaasi ottelukuvista. Enemmän ja isompia kuvia löytyy www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos.

Raholan Pyrkivä - Westside, Tesoman palloiluhalli 14.2.2021

Raholan seuraavaa ottelu on kotona perjantaina 19.2, jolloin vastaan asettuu sarjajumbo Hyvinkään Ponteva, jolloin voittoputkelle toivotaan jatkoa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.