perjantaina, syyskuuta 04, 2020

Jääkiekkoa kuvaamassa: Tappara - Ilves (U20 SM)

Hakametsän jäähalli keräsi reilu 400 katsojaa penkeilleen, kun Tappara ja Ilves iskivät yhteen U20 SM-sarjan avauksessa. Siis entisessä Nuorten SM-sarjassa. Taisi olla tamperelaisella kiekkoyleisöllä patoutunutta tarvetta päästä Hakamettään kiakkoo kattoon. Taisi kyllä osansa olla ilmaisella sisäänpääsyllä.

Ottelun alussa Ilveksen nuorella joukkueella oli etsikkoaikansa, yhden miehen ylivoimaa 5 minuuttia. Mutta Tapparan alivoimamaali taisi hieman latistaa sitä ja pikkuhiljaa ottelun hallinta siirtyi Tapparalle. Ja kun Tappara maalisi ensimmäisessä erässä vielä kahdesti, kerran tasaviisikolla ja kerran ylivoimalla, tuntui ottelu aikalailla taputellulta.

Toiseen erään Ilves tuli vaihdetun maalivahdin kanssa, mutta erän ainoan maalin teki Tappara. Kolmannen erän lopulla Ilves sai aikaiseksi pienen ryhti liikkeen ja teki vielä kavennus maalin. Mutta aivan liian myöhään. Lopputuloksen ollessa 4-1.

Tappara hallitsi ottelua miltei koko peliajan. Niin luistelua ja liikettä sekä kiekollisena ja kiekottomana, kuin kiekon siirtelyä pelaajalta toiselle sekä kiekon toimittamista maalille.

Allaolevan kuvakollaasin kuvia ja muutama muukin nähtävillä joko flickr:in jääkiekko albumissa tai www.facebook.com/nurkkausphotos ➡️ Jääkiekon U20 SM -albumissa.