keskiviikkona, elokuuta 05, 2020

Maastopyöräilyä: Lauhanvuoren kansallispuisto

Katso koko näytöllä

Lat 62° 09.1
Lon  22° 10.5
Lämpö 20 °C
Matka 21,8 km
Nousu 128 m

Löysin Jälki.fi tämänkin reitin. Päätin kauniina elokuun päivänä lähteä katsastamaan Lauhanvuoren polkuja sähköläskillä. Vaikka matkaa tuli Mansesta parin tunnin ajon verran maisemat ja reitit olivat kyllä sen arvoisia. Todella monipuolista maastoa muodoltaa ja nähtävältään. Välillä mentiin Hämeenkankaan tapaisissa kangasmaastoissa hyväpohjaista polkua, välillä edessä oli suo ja sen halkovat pitkospuut. 

Ja iso nähtävyys oli tietenkin Kivijata, jääkauden ja sen jälkeisten aikojen muisto. Suurinta osaa reitistä en päässyt ajamaan läpi, koska GZR RAW sähköläski sanoi työsopimuksen irti suurinpiirtein puolessa välillä. Oikeanpuoleinen takahaarukka katkesi heti keskiön takaa. Ei edes mitään suurta röykytystä, tosin jotain natinaa oli jo kuulunut eilisellä työmatkalla. Onneksi polkijalle ei tullut kuin mahdoton vi****s. 

Sen verran jäi nälkää tälle reitille, että paikanpäälle tullaan vielä toistamiseen toisella pyörällä.

Muutaman valokuvan kerkisin onneksi matkan varrelta tallentaa. Tässä alla muutamasta kuvasta kollaasi ja tuttuun tapaan enemmän ja isompia kuvia www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos.

Lauhanvuoren Kansallispuisto 5.8.2020


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.