lauantaina, tammikuuta 26, 2013

Kiakkoo: Suomi-sarja Ikurin Vire Hockey vs. VG-62

Lauantai-iltan Tesoman kiekkohalliin luisteli Vireen vieraaksi VG-62 Naantalista. Kokonaista 27 maksanutta katsojaa näki vauhdikkaan ja mielenkiintoisen ottelun, jossa Vire hukkasi varmat 3 pistettä ja 5-2 johdon viimeisen 15 minuutin aikana. Tosin tässäkin pelissä tuomarit meinasivat varastaa show päätuomari Olli-Pekka Kolarin johdolla.

Ensimmäinen erä oli molemmilta joukkueilta tarkkaa ja kurinalaista peliä. Tosin Vire aloitti pelin jälleen kerran jäähyilemällä. Alivoima kestettiin, mutta erän puolenvälin jälkeen Naantalilaiset menivät 0-1 johtoon. Ajassa 17:50 Vireen Niko Petro tasoitti pelin 1-1, Tatu Laineen ja Tomi Pylvänäisen syötöistä. Tästä tuloksesta lähdettiin erätauolle.

Toisen erän Vire aloitti vaihtovirheellä ja sai 2 minuutin jäähyn liikaa pelaajia jäällä. Vire kesti alivoiman. Tämän jäähyn perään VG otti 2 minuutin jäähyn jonka aikana Vire rankaisi. Ajassa 26:46 Niko Petro maalasi, Tatu Laineen ja Tomi Pylvänäisen syötöistä.  VG tasoitti pelin 2-2 ylivoimalla. Ajassa 37:39 Kari Lohtander teki ylivoimamaalin Ville Niemenmaan ja Niko Huuskon syötöistä. Toisen erän jälkeen erätauolle mentiin 3-2 Vireen johdossa.

Kolmannen erän VG aloitti jäähyilyllä ja ajassa 43:01 Niko Huusko teki ylivoimamaalin, Niko Petron ja Kari Lohtanderin syötöistä. Ajassa 45:51 Tomi Pylvänäinen vie Vireen jo 5-2 johtoon Ville Niemenmaan ja Pasi Kortesniemen syötöistä. Tämän jälkeen alkoi melkoinen coast-to-coast pelailu ja kenttää mentiin päästä päähän melkoisella vauhdilla. Ja kolmen minuutin sisällä Naantalilaiset olivat kaventaneet pelin 5-4 lukemiin. Viimeisellä minuutilla Vire sai jäähyn ja Naantalilaiset tasoittivat pelin lukemiin 5-5 ylivoimalla ilman maalivahtia pelaten.

Jatkoerää ei pelattu kuin 1:28 kun Vireen pelaaja koukkasi yksiläpi päässyttä VG:n pelaajaa maalintekopaikassa, josta päätuomari Olli-Pekka Kolari tuomitsi rangaistuslaukauksen. Peli oli sen jälkeen ohi, lopputuloksen ollessa 5-6 VG-62 voittona.

Maalivahtien torjunnat olivat: Vire Juuso Grundström 37 kpl, 86.05% ja VG-62 Kimmo Wasström 42 kpl, 88.89%. Jäähyminuutit Vire 12 minuuttia ja VG-62 8 minuuttia.

Tuttuun tapaan alla kuvakollaasi ja samat kuvat yksittäsisinä nurkkaus.netin galleriassa. (Heti kun tietokone ongelmat on ratkaistu.) Edit: 27.1.2013 1630 kollaasi ja linkki kuviin.

Jääkiekon Suomi-sarjaa kaudella 2012-2013 Tesoman jäähallissa. Ikurin Vire Hockey vs VG-62 Naantalista