lauantaina, tammikuuta 05, 2013

Kiakkoo: Suomi-sarja Karhu HT vs. Ikurin Vire Hockey

Suomi-sarjan pelit jatkuivat Ikurin Vire Hockey osalta viikonloppuna kahdella pelillä. Ensin lauantaina matkattiin Poriin legendaariseen Isometsän jäähalliin kohtaamaan Karhu HT. Karhu HT oli vielä ennen lauantain peliä ilman pisteitä tässä Suomi-sarjan lohkossa, joten siinä oli hyvät mahdollisuudet kartuttaan pistetiliä kolmella pisteellä. Aina kannattaa voittaa kun voitettavissa oleva joukkue ja kerätä niitä pisteitä jos vain on mahdollista.

Mutta Vireen luistin ei luistanut Isometsän jäällä toivotusti ja muutenkin peli oli vaisua ja ponnetonta. Ja vielä kun Raumalaistuomareilta oli peli hieman ulkona näppylähanskoista, niin pistepotin kartuttaminen jäi toiveeksi. Takkiin tuli että ropisi ja Karhu HT nousi samoihin pisteisiin Vireen kanssa. Taisi vielä jouluruoat painaa pelaajien jaloissa, kun sekä luistelu oli voimatonta että syötöistä puuttui voima.

No tuttuun tapaan sen enempiä analysoimatta alla kuvakollaasi pelin kuvista. Ja samat kuvat löytyvät yksittäisinä kuvat.nurkkaus.net ja sieltä tapahtumia ja urheilua -kansio ja sieltä 2013 Karhu HT-IkVi (Suomi-sarja) -kansio.

Jääkiekon Suomi-sarjaan kaudella 2012-2013. Karhu HT vs Ikurin Vire Hockey Porin Isometsän jäähallissa 5.1.2013

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.