sunnuntaina, tammikuuta 06, 2013

Kiakkoo: Suomi-sarja Ikurin Vire Hockey vs Pirkkalan Pingviinit

Tuplapeli viikonlopun toinen vastustaja kohdattiin Tesoman jäähallissa sunnuntaina. Vastaan luisteli "paikallisvastus" Pirkkalan Pingviinit. Vaikka edellisestä pelistä ei ollut kulunut vielä edes 24 tuntia, oli peli huomattavasti parempaa kuin Porissa lauantaina. Luistin kulki ja jaloissa oli voimaa. Vaikka syötöt olivat vielä hieman ponnettomia ja keskialueella oli ladon kokoinen aukko hyökkäyksiin lähdössä, oli peli jopa aika ajoin tehokasta. Tosin perisynti vaihtoon meno ja vaihtovirheet nostivat taas päätään. Liian monta kertaa pääsi naapuri kokeilemaan onneaan yksin maalivahtia vastaan. Ja muutamaan pakkia kokoonpanoonsa kaipaava IkVi oli aina välillä hätää kärsimässä.

Jo II-divisioonsassa syksyllä kohdattu Pingviinit oli sittenkin se parempi joukkue, vaikkakin vain maalin erolla. Mutta kun kerran vain pisteitä lasketaan ja pisteitä tulee voitoista tai tasapeleistä, niin tappion karvas kalkki juotettiin IkVille. Tosin samoin kuin Porissa, tuomarit eivät olleet aivan niitä parhaimpia. Tosin yhtä huono tilanne oli molemmille joukkueelle.

Tuttuun tapaan tässä alla kuvakollaasi pelin kuvista, ja yksittäiset kuvat löytyvät osoitteesta kuvat.nurkkaus.net ja sieltä Tapahtumia ja urheilua -kansio ja sieltä 2013 IkVi-Pingviinit (Suomi-sarja) -kansio.

Jääkiekon Suomi-sarjaa kaudella 2012-2013. Ikurin Vire Hockey vs Pirkkalan Pingviinit Tesoman jäähallissa 6.1.2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.