lauantaina, helmikuuta 02, 2013

Kiakkoo: Suomi-sarja Ikurin Vire Hockey vs Karhu HT

Kokonaista 40 maksanutta katsojaa näki varsinaisen maali-ilottelun kun Vire kohtasi lauantaina Tesoman jäähallissa Karhu HT n Porista. Kauden aikaisempi kohtaaminen Porissa oli mennyt Karhun tilille, joten nyt oli Vireellä revanssin paikka.

Vire tosin aloittaa pelin heikonlaisesti kun vasta 25 sekunttia on pelattu niin Karhu HT tekee maalin. Hetken verran pelattua ja saatuaan joukkueen kasaan tasoitti Vire pelin ajassa 4:55 Jussi Asunmaan maalilla, syöttäjinä Niko Petro ja Tomi Pylvänäinen. Ajassa 7:06 Vireen Niko Petro vei joukkueen 2-1 johtoo ylivoimalla, syöttäjinä Niko Grönstrand ja Kari Lohtander. Ja erän loppuun vielä Severi Laine maalasi ajassa 16:17 syöttäjinä Kari Lohtander ja Niko Petro. Erätauolle mentiin Vireen 3-1 lukemissa. Sinänsä poikkeava erä, että päätuomari Olli-Pekka Kolari ei viheltänyt kuin kaksi kaksiminuuttista tähän erään.

Toisen erän Karhu HT aloitti maalinteolla, mutta Vire vastasi siihen omalla maalillaan. Ensin ajassa 27:17 Niko Petro Niko Huuskon syötöstä. Sitten rankkareihin erikoistunut päätuomari Kolari vihelsi rankkarin Vireen pelaajan huitoessa, tästä rankkarista Karhu teki maalin. Tilanne oli hetken tiukka 4-3. Sitten Vire meni menojaan. Ensin ajassa 30:39 Joonas Pienimäki 5-3, sitten ajassa 32:21 Joonas Lindfors Severi Laineen ja Perttu Lappalaisen syötöistä 6-3. Ajassa 33:52 Niko Petro syöttää Kari Lohtaderille joka maalaa 7-3. 8-3 menee Joonas Lindforsille syöttäjinä Severi Laine ja Tomi Pylvänäinen ajassa 35:32, ja ajassa 36:39 Niko Petro syöttäjinä Jussi Asunmaa ja Kari Lohtander vie pelin jo 9-3 tilanteeseen. Erän lopulla Karhu HT onnistuu kertaalleen maalaamaan, joten erätauolle mentiin 9-4 lukemissa. Sinänsä hassu erä, sillä linjatuomarit Jyrki Antila/Jussi Swärd onnistuivat kahdesti viheltämään paitsion kun kiekko oli keskialueella puolustavan joukkueen hallussa, eli käänteisesti oikeaan paitsiosääntöön verrattuna. Jäähyjä erässä jaettiin vain yksi kaksi minuuttinen Karhulle.

Kolmannen erän tilastomerkinnät aloitti ajassa 46:05 Joni Muikku viemällä Vireen 10-4 johtoon. Ajassa 54:18 Perttu Lappalainen teki Simo Kiiskin syötöstä 11-4. Karhu HT teki vielä yhden maalin, mutta lopputulos kirjattiin Vireen voittoon 11-5. Erän lopussa vielä Vireen Tatu Laine ja Karhun Vjatseslav Fandul huitoivat toisiaan ja kärsivät molemmat kaksi minuuttiset. Kolmannen erän jäähyt menivät 4 minuuttia Vireelle ja 2 minuuttia Karhulle.

Pelin torjunnat Vire Niko Karttila 30 kpl, torjuntaprosentilla 85.71% ja Karhun Joonas Itäjärvi 37 kpl, torjuntaprosentilla 77.08%.

Tuttuun tapaan tässä blogissa kuvakollaasi pelin kuvista ja tietenkin kaikki kuvat isompina ja yksittäisinä kuvat.nurkkaus.net. Siellä tapahtumia ja urheilua kansio. Suora linkki kuviin.

Jääkiekon Suomi-sarjaa kaudella 2012-2013 Tesoman jäähallissa Tampereella. Ikurin Vire Hockey vs Karhu HT Porista.
Edit 4.2.2012 1100 Lisätty suora linkki kuviin.