perjantaina, helmikuuta 08, 2013

Kiakkoo: Suomi-sarja KOOVEE vs. RoKi

Valtakunnallista Suomi-sarjassa pelattiin perjantaina Hakametsässä 336 katsojan seuratessa vääntöä. Sarjakolmonen RoKi Rovaniemeltä pelasi etelä-Suomen kiertueensa ensimmäisessä pelissä sarjavitosen KOOVEEn kanssa. Edellisen kohtaamisen Rovaniemellä oli voittanut RoKi, joten KOOVEElla oli pienoinen revanssin paikka.

Ensimmäisessä erässä vieraat pelasivat hienosti ja veivät sen 1-3. KOOVEEn ainokaisen teki Juho Joki-Erkkilä ylivoimalla ajassa 17:12, syöttäjinä Niko Kontkanen ja Markus Jokinen. Jäähyminuutteja päätuomari Olli Lehtolammi jakoi molemmille 4 minuuttia.

Toiseen erään KOOVEE tuli väkevästi ja otti pelin haltuuna. Ajassa 24:37 Samuli Similä kavensi tilanteen 2-3 syöttäjinä Tero Kalela ja Ville Lehtonen. Ja heti perään ajassa 25:02 Niko Kontkanen tasoitti tilanteen 3-3 syöttäjinä Juho Joki-Erkkilä ja Markus Jokinen. Pelikellon näyttäessä 35:02 Antti Törmänen teki ylivoimalla lukemat 4-3, syöttäjinä Mikko Sulonen ja Janne Anttila. Tasavajaalla pelatessa Niko Kontkanen syötti Antti Törmäsen tekemään maalia ajassa 37:42. KOOVEE vei toisen erän selkeästi 4-0, eli toiselle erätauolle lähdettii lukemista 5-3. Jäähyjä toisessa erässä vihellettiin KOOVEElle 2 minuuttia ja RoKille 6 minuuttia.

Kolmannen erän puolessa välissä RoKi yrittää vielä tulla mukaan peliin kaventamalla pelin lukemiin 5-4. Mutta ajassa 52:44, ylivoimalla, Niko Kontkanen vie pelin lukemiin 6-4 Tero Kalelan ja Markus Jokelan syötöistä. Ja pelin loppukukemat, 7-4, teki alivoimalla tyhjään maaliin 59:57 Janne Anttila. Kolmas erä meni KOOVEElle lukemin 2-1. Jäähyjä vihellettiin KOOVEElle 2 minuuttia ja RoKille 4 minuuttia.

Maalivahtien torjunnat pelissä olivat seuraavanlaiset: KOOVEE Ville Nieminen 28 torjuntaa, 87.50%. RoKi Tuukka Huumonen 31 torjuntaa, 83.78%.

Tässä alla kuvakollaasi pelin kuvista ja samat kuvat isompina ja yksittäisinä nurkkaus.net kuvagalleriassa.

Jääkiekon valtakunnallista Suomi-sarjaa Hakametsän 2 hallissa Tampereella. KOOVEE vs. RoKi Rovaniemeltä.