maanantaina, joulukuuta 03, 2012

Viikon kuva. Viikko 48

Talvi tuli Tampereelle lumisateen ja kiristyvän pakkasen myötä. Tosin ei sitä lunta vielä hirveästi ole, mutta pakkanen paukkui jo ihan talvisissa lukemissa. Ja samalla kun saatiin talvi, niin saatiin jälleen päätökseen yksi vuosi viikon kuvia. 52 kuvaa on nyt taas tullut räpsittyä, eli kuva per viikko, joista toiset ovat onnistuneempia kuin toiset. Koko projektin tarkoitus oli vain saada itsensä kulkemaan kameran kanssa ja ottamaan niitä kuvia.

Ihan kiva projekti, mutta nyt on tullut aika kuopata se ja miettiä jotain muuta projektia valokuvaamisen suhteen. Näin toisena viikon kuva vuonna itselle on ainakin tullut välillä sellainen tunne, että kuvaaminen on välillä "pakkopullaa" ja silloin se ei enää ole antoisaa ja palkitsevaa. Tosin valokuvaamista en missään nimessä unohda ja kuvia tulee vielä tänne blogiinkin, mutta varmaankin hieman toisenlaiseen tahtii.

Viimeiseksi kuvaksi laitetaan nyt tälläinen panorama talvisesta Tesomajärvestä. Kuva on otettu Canon Powershot D10 digipokkarilla ja koottu yhdeksi Hugin-nimisellä panoramaohjelmalla.

"TESOMAJÄRVI" Sunnuntai 2.12.2012 klo 1459. Canon Powershot D10.


Tesomajärvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.