maanantaina, joulukuuta 10, 2012

Kiakkoo: Suomi-sarja Ikurin Vire Hockey vs Luja HT

Ikurin Vire Hockey aloitti Suomi-sarja taipaleensa menneenä viikonloppuna tuplapelipäivinä, eli molempina päivinä pelattiin. Lauantaina vastassa oli FPS ja pelimatka Forssaan. Omista joulunaluskiireistä johtuen en päässyt paikanpäälle katsomaan tätä peliä, eikä siitä siis ole valokuvia. Muutenkin pelimatkat ovat pidentyneet Suomi-sarjaan nousun myötä, niin voi olla että vieraspeleistä tulee vähän huonommin valokuvia esille.

Mutta sunnuntaina pelattiin jälleen Tesomalla. Vastaan tuli Luja HT (Lauttakylän Luja) Huittisista, joukkue jota vastaan pelattiin jo viime keväänä, kun pelattiin II-divisioonan voitosta. Forssan tappiosta oli ehkä opittu jotain, IkVi pelasi kohtuu kurinalaista peliä ja tempokin oli hyvä. Niitä II-divisioonan peleissä nähtyjä ryntäilyjä ja vaihtovirheitä, kun kaikki painaa yhtä aikaa vaihtoon, ei nähty. Pari ihmeellistä pomppu maalia omiin kyllä meni, mutta sellaista sattuu. Jos alkukausikin olisi pelattu tälläisellä tempolla, niin II-divisioonan voitto olisi ollut suvereenia joukkueelle. Toki onhan Suomi-sarja eri sarja kuin II-divisioona, nyt ei enää mennä voitosta voittoon. Vastaan kun tulee melko kovia joukkueita, joista osa on tahkonnut Suomi-sarjaa ja jopa Mestistä vuosia.

Mutta tsemppiä koko joukkueelle, pelistä peliin keräämään kokemuksia ja kartuttamaan taitoja. Ja keräämään niitä pisteitä aina kun vaan on mahdollista. Nousu Suomi-sarjaan on ollut ilmiömäinen ja kertoo, että Tampereella osataan vielä pelata jääkiekkoa vaikka "isot" joukkueet välillä vähän takkuavatkin.

Tuttuun tapaan tässä blogikirjoituksessa on kuvakollaasi ja samat kuvat yksittäisinä löytyvät nurkkaus.net sivuilta. Tällä kertaa kuvat on kuvattu hieman erilaisesta kuvakulmasta. Suomi-sarjaan nousun kunniaksi, pisti kuvaajakin itseään peliin ja meni kuvaamaan oikeen kaukalon laidalle vaihtoaitioiden väliin. Ei kerinnyt tekemään muuta kuin kuvaamaan ja varomaan laidan yli lentäviä kiekkoja ja sillä kohdalla taklaavia pelaajia. Kuvaamiseen tuli ihan erilainen fiilis.

Jääkiekon Suomi-sarjaa kaudella 2012-2013 Tesoman jäähallissa. Ikurin Vire Hockey vs Luja HT Huittisista 9.12.2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.