sunnuntaina, lokakuuta 10, 2021

Koripalloa: RaPy vs Pantterit (M1DB)

Uusi kausi koripallon parissa pyörähti käyntiin Tesoman palloiluhallissa. Tänäkin vuonna pyritään kuvaamaan "oman seuran" kotiottelut, tämä kaikki tietenkin sillä edellytyksellä ettei tule koronatakaiskuja. No, kuitenkin asiaan. Länsi-Tampereen seura Raholan Pyrkivä kohtasi avausottelussa vieraat Helsingistä, kun vastaan astui entisaikojen menestysseura Pantterit.

Ottelua pelattiin melko tasaisissa merkeissä, kuitenkin RaPyn hienoisessa johdossa. Tosin puoliajalle mentiin tasatuloksessa 31-31. Kolmannella jaksolla RaPy jaksoi pelata vielä 5 minuuttia tehokkaasti, mutta tämän jälkeen intensiteetti katosi ja Pantterit menivät johtoon. RaPy pääsi vielä neljännen jakson alussa 4 pisteen päähän, mutta avausottelusta pisteet matkasivat Helsinkiin loppu lukemin 65-81. Kotijoukkueen tehokkaimmat olivat Angel Mavrodiev 20/3/2 ja Olli Kanerva 15/7/0. Panttereiden tehokkaimmat olivat Gezim Bajrami 22/15/1 ja Sebastian Booker 21/9/4.

Alla kuvakollaasi ottelukuvista. Enemmän yksittäisiä kuvia löytyy flickr koripalloalbumista tai nurkkausphotos facebookista.