sunnuntaina, lokakuuta 24, 2021

Koripalloa: RaPy vs HyPo (M1DB)

Urheilun täyttämä viikonloppu jatkui sunnuntaina, kun palattiin taas kameran ääreen Tesoman palloiluhallissa. Koripallon Miesten Divisioona B jatkui kun Raholan Pyrkivä isännöi Hyvinkään Pontevaa. Alavireisesti kautensa aloittanut RaPy saalisti avausvoittoaan, tässä divari B:n "klassikko" kamppailussa. Vastustaja HyPolla oli jo 2 voittoa takataskussa yhtä monesta pelatusta pelistä.

Kotijoukkue aloitti pelin vahvasti, mutta jo muutaman minuutin pelin jälkeen vieraat menivät ohi. Ja pitivät johtonsa ottelun loppuun saakka. Lopputuloksen ollessa 80-97 HyPolle. RaPyn tehokkain oli tupla-tuplan (28/14) pallotellut Olli Kanerva. HyPolta Christopher Barton jr palloili myöskin tupla-tuplan (35/16) ollen joukkueensa tehokkain. Sinänsä hämmentävä peli, sillä tekuja jaettiin pitkästä aikaa paljon. Niin kentälle, kuin molemmille penkeillekin. Yleensä seuraamani pelit ovat olleet maltillisia tekujen suhteen. 

Alla tuttuun tapaann kuvakollaasi pelikuvista. Ja enemmän täysikokoisia kuvia löytyy flickrin koripallo albumista tai nurkkausphotosin facesta.

Raholan Pyrkiva vs Hyvinkään Ponteva, Tesoman palloiluhalli 24.10.2021


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.