sunnuntaina, tammikuuta 27, 2019

Koripalloa kuvaamassa: RaPy vs JyWe (Miesten Divisioona)

Raholan Pyrkivä sai Tesoman palloiluhalliin vieraita Jyväskylästä kun sarjataulukon alapäähän jumiutunut Jyväskylän Weikot tuli kylään. Vain 8 pelaajan rosterilla pelannut JyWe aiheutti täydellä 12 pelaajan rosterilla pelaavalle kotijoukkueelle sydämentykytyksiä ottamalla salama alun peliin ja pitämällä johtoa pitkälle kolmannen jakson loppupuolelle saakka. Jyväskyläläisten johdon ollessa parhaimmillaan tai pahimmillaan jopa 15 pistettä. JyWe voitti selkeästi ensimmäisen jakson, mutta kahta seuraavaa hallitsi RaPy. Neljäs jakso ei mitään RaPyn juhlaa ollut vaikka peli kääntyikin kotijoukkueen hyväksi loppulukemien ollessa 84-81.

Selvän johdon ottanut JyWe hallitsi selkeästi 3 pisteen heittoja niiden upotessa sisään 38 % tarkkuudella, kun kotijoukkue ei päässyt kuin 26 %. Pelin johtoasema vaihtui kaikenkaikkiaan 7 kertaa varsinkin neljäs jakso oli melkoista taistelua, ja peli oli välillä melko fyysistäkin.

Tilastollisesti pelin parhaita olivat:

Pisteet: RaPy Armin Cane 35 p, JyWe Henry Boyd 21 p.
Levarit: RaPy Antti Ahonen 10, JyWe Henry Boyd 8.
Syötöt:  RaPy  Lauri Tiainen 3, JyWe Karo Puittinen 4.

Itse nostaisin pelin parhaaksi RaPyn Janne Sarjan.

Tuttuun tapaan alla kuvakollaasi muutamasta ottelukuvasta. Lisää ja isompia kuvia löytyy joko koris.nurkkaus.net tai www.facebook.com/nurkkausphotos tai www.flickr.com/peepet.