sunnuntaina, tammikuuta 13, 2019

Koripalloa kuvaamassa: RaPy - EBT (Miesten Divisioona B)

Vuoden vaihduttua jatkui koripallon Miesten Divisioona B jälleen Tesoman palloiluhallissa, kun kotijoukkue RaPy sai vieraita Espoosta, EBT tuli kylään. Erilaisten työkiireiden ja RaPyn vieraspelien takia edellinen kuvaamani peli taisi olla jostain marraskuun lopulta. Tällä välin RaPy olikin tehnyt muutamia pelaajavaihdoksia. Syyskauden BC Nokia yhteistyön tuoma vahvistus Juan Davis Jr oli poissa joukkueen kokoonpanosta, nostettuna BC Nokian kokoonpanoon. Mutta tilalle oli tullut vanha tuttavuus Tommi Rasi, vuoden muualla pelaamisen jälkeen. Ja uutena BC Nokia yhteistyön tuloksena syyskaudella vielä HyPossa, mahtavilla tehoilla, palloillut Armin Cane. Eli kuvauskohteita pitäisi riittää.

Ottelusta sen verran että kotijoukkue sen vei vaikka Espoolaiset pistivät välillä kanpoihin tullen jopa tasoihin tai vain muutaman pisteen päähän. Peli kuitenkin taisi olla Raholalaisten. Vaikka varsinkin 4 jakso oli melko karseaa katseltavaa, päättömästi tehtyjä suunnittelemattomia hyökkäyksiä ja melko kurinalatonta peliä. Rahola kuitenkin oli tilastollisesti selkeästi parempi sekä 1 p, 2 p ja 3 p heitoissa, sekä levypalloissa että syötöissä. Ja saavutti vahvistus Armin Cane yhtä syöttöä vaille tripla-tuplan, 23-15-9. Eipä ole tullut aikaisemmin näissä 1B divisioona peleissä kiinnitettyä tälläiseenkään huomioita.

Ottelun tehomiehinä häärivät RaPyltä Armin Cane, jo edelle mainitut 23 pistettä, 15 levaria ja 9 syöttöä. Ja EBT:ltä Sami Marouf 19 pistettä, Julius Pehkonen 8 levaria ja Hussain Dassouki 5 syöttöä.

Tuttuun tapaan alla kuvakollaasi pelin kuvista. Enemmän ja suurempia kuvia koris.nurkkaus.net tai www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos.

Raholan Pyrkivä vs Espoo Basket Team, Tesoman palloiluhalli 13.1.2019.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.