Sivut

lauantaina, elokuuta 11, 2018

Ylisfestarit 2018

Musiikkikuvausta Ylisfestareilla 2018. Pitkäniemen sairaalan aluella järjestettiin jo 19. kerran Ylisfestarit melko mukavan kattauksen kera. Pitihän paikan päällä heilua kameran kanssa, ja kokeilla hieman keikkakuvausta ja samalla testailla vähän erilaisia asetuksia kameraan ja niiden vaikutusta kuviin. Muutamia onnistuneita otoksia ja hyvää musiikkia tuli taas lauantai päivän täydeltä. Kalustona Canon EOS700D ja Tamron 18-270 mm.

Jannika B aloitti esiintymiset. Kuvauspaikka ei tässä keikassa ollut ihan optimaalinen muista johtuvista syistä ja vielä kun auriko pääsi paistamaan mukavasti lavalle, niin kuvista ei tullut ihan sellaisia kuin itse olisin halunnut. Mutta mukavia kuvamuistoja kuitenkin.

Seuraavan esiintyjän, Happoradion, kohdalla oli hieman samat ongelmat. En päässyt itse määrittelemään kuvauspaikkaani yleisössä vaan jouduin tyytymään siihen mitä oli. Mutta kuvia kuitenkin.

Dannyn ja Erikan esiintymistä odottelin oikeastaan suurella mielenkiinnolla. Tai en oikeastaan Erikaa, mutta Dannya kuitenkin. Nyt pääsin jo itse hakemaan kuvauspaikkaani, ja elämään yleisön joukossa. Ja kuvia tuli napsittua.

Viimeinen esiintyjä korjasikin sitten potin. Kotiteollisuus. Näistä esiintyjistä eniten omaan makuun, joten kuviakin tuli napsittua eniten ja eripuolilta yleisöä.

Alla on muutama kuva esillä. Enemmän kuvia löytyy joko www.facebook.com/nurkkausphotos tai www.flickr.com/peepet.

Jannika B

Jannika B

Happoradio

Happoradio

Happoradio

Danny

Danny

Erika

Erika

Kotiteollisuus

Kotiteollisuus

Kotiteollisuus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.