Sivut

perjantaina, elokuuta 31, 2018

Koripalloa katsomassa: Suomi - Latvia (Susijengi)

Espoon Metro areenalla pelattiin susijengin valmistava maaottelu Suomi-Latvia. Melko nimettömällä ja nuorella joukkueella peliin lähtenyt Suomi kukisti Latvia loppujen lopuksi melko tiukassakin ottelussa. Sen kummemmin peliä kommentoimatta nostan itselleltäni esiin pari pelaajaa, Topias Palmi ja Fiifi Aidoo. Molemmat tekivät minuun kyllä vaikutuksen otteillaan.

Metro areenasta sen verran, että ei ainakaan täysin onnistunut peliareenan vaihto mielestäni ollut. Kai siitä hyviäkin puolia löytää, mutta pari negatiivista nyt ensin. Siellä oli kuuma, siis todella kuuma suoraan sanoen hiostavan huono ilma. Johtuko sitten siitä että oltiin piippuhyllyllä vai mistä mutta kunhan tein tälläisen huomion. Ja penkit oli kyllä ihan räjähtäneet. Siis repeilleet ja likaiset, sisuskalut tursusivat esiin vähän joka penkistä. Ei mikään mieltäylentävä kokemus varsinkaan jos paikanpäälle sattuu tulemaan ulkomaan vieraita, tälläisenkö kuvan halutaan antaa.

Sen pidemmittä teksteittä alla kuvakoollasi. Enhän malttanut olla tuolta piippuhyllyltäkään ottamatta valokuvia. Kuvia enemmän ja isompina joko www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.