Sivut

perjantaina, elokuuta 24, 2018

Jääkiekkoa kuvaamassa: IkVi - KuRy (Suomen cup)

Viime vuonna henkiin herätelty jääkiekon Suomen cup oli ajankohtainen taas perjantai-iltana. Lepakkovuorolla pelattiin 1. kierroksen toinen osaottelu Ikurin Vire vastaan Kurikan Ryhti Tesoman jäähallissa. IkVi voitti ensimmäisen osaottelun 1-9, joten nyt oli Kurikkalaisilla revanssin paikka. Itse olin tässä pelissä poikkeuksellusesti videokameran takana. Jääkiekkoliiton säännöt kun vaativat että ottelut videoidaan ja videot annetaan myös molemmille joukkueille, kotijoukkueen toimesta tietenkin.

Videokuvaus ei ole itselle mikään huippujuttu. Peruskalusto löytyy ja editointiohjelma, mutta jokin viehätys siitä puuttuu. No tuli tämäkin ottelu kuvattua ja tallennutua. Ja muutama kuvakaappaus videolta otettua, osa niistäkollaasin muodossa tässä alla ja kaikki kuvat www.flickr.com/peepet ja www.facebook.com/nurkkausphotos sivuilla. Itse videolle ei ole ajatustakaan uhrattu mitä sille tekisin.

Itse peli oli mielestäni melko ponnetonta ja huolimatonta. Harhasyöttöjä ja heikkoa joukkuepeliä. Mutta ei kyllä rumaakaan peliä. Tosin Ryhti aloitti vahvasti ja meni ottelussa 0-2 johtoon. Kotijoukkue kavensi Teemu Koskisen maalilla ja tasoitti Joni Muikun maalilla. Ensimmäiselle erätauolle tosin mentiin 2-3 lukemissa Ryhdille. Toisen erän Vire aloitti vahvasti, 3-3 Santeri Kaasalainen. 4-3 Teemu Koskinen. Ryhti tasoitti vielä pelin 4-4, mutta toiselle erätauolle mentiin Joni Muikun 5-4 maalin myötä. Kolmannen erän maalinteon aloitti Jirka Mäkinen 6-4. Ryhti kavensi 6-5. Julius Airikainen maalasi 7-5, Ryhti kavensi 7-6. Lopuksi vielä Santeri Kaasalainen laittoi kiekon tyhjään maaliin 8-6.

Maalivahtien torjunnat: Vire Emil Asp 31 83.7%, Ryhti Anssi Ojanperä 29 78.4%.

Ikurin Vire - Kurikan Ryhti, Jääkiekon Suomen cup 2018. Ensimmäinen kierros toinen osaottelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.