torstaina, heinäkuuta 26, 2018

Melontaa Saarikylissä

Kuumana kesäpäivänä lähdettiin miesporukalla melomaan Kangasalan Saarikyliin. Roineelle oli tehty melonta-rogaining rata Saarikylien saarien keskelle. No siitähän sitten saatiin hyvä kohde ja syy lähteä melomaan. Aamupäivästä lämpötila lähenteli varjossa jo 28 astetta, ja järvellä vielä pikkaisen enemmän.

Luotiin sitten oikeen joukkue rogaining sivuille ja lähdettiin tohkeissamme kahdella inkkarikanootilla metsästään rasteja. Jo lähtöpisteen rekisteröinnissä oli pieniä ongelmia sijainti ei tuntunut löytyvän millään oikeaan kohtaa. Eikä oikeen mikään rastikaan ollut siellä missä kartassa näyttäisi olevan. Puhelin piippasi vain väärää sijaintia ja etäisyyksiä rasteihin. Muutama kerta yritettiin ja tapeltiin systeemin kanssa. Sitten siinä järven selällä se valkeni. Toisessa kanootissa oli vuoden 2017 kartta jossa oli osakilpailun 1 rastit ja toisessa vuoden 2017 kartta osakilpailun 2 rasteilla. Ei ihme että kanootit oli menossa eripaikkoihin ja ettei puhelin rekisteröinyt meille rasteja. Eihän siitä rogainingista sitten tullut mitään. Joten jätettiin se toiseen kertaan.

Keskityttiin ihan vaan melomiseen. Mikäs siinä oli meloskellessa, lämpötila huiteli järvellä aina välillä 35 asteen paikkeilla tai korkeammalla, järvi oli miltei tyyni ja aurinko lämmitti mukavasti. Rauhallisella tahdilla ja sopivasti juomataukoja pitäen saatiin kulutettua meloskellessa sellaiset 2 tuntia ja miltei 8 km ympäri saaria. Ja valokuvia napsien. Laitan tähän alle jonkinlaisen kollaasin kuvista. Ja blogin tuttuun tapaan reissun kuvat löytyvät isompina ja erillisiä www.flickr.com/peepet streamista tai MTB, melonta yms albumista, tai sitten www.facebook.com/nurkkausphotos.

PS. Sen verran jäi hampaankoloon tuosta kartta hässäkästä, että mieli tekee vielä ainakin kertaalleen Saarikyliin ja kokeilemaan rogainingia ajantasalla olevalla kartalla. Saa nähdä kuinka sen sitten saa onnistumaan vielä tämän kesän/syksyn aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.