torstaina, lokakuuta 10, 2013

Kiakkoo: II-divisioona Ikurin Vire Hockey vs Karhu HT

Lauantaina Tesoman hallin jäälle luisteli Vireen vieraaksi joukkue Porista, Karhu HT. Neljän ottelun voittoputkessa oleva Vire sai vastaansa väkivahvan ja luistelevan porukan, jota vastaan on pelattu aikaisempinakin vuosina. Vire sai peliin huonon alun ja jo ajassa 00:08 ottelun tuomarikaksikko Kumpu/Järvinen Vireen Anssi Tierannalle 2 minuutin jäähyn kiinnipitämisestä. Tosin samalla minuutilla myös Karhu HT sai kakkosen. Tasavajaalla ajassa 01:13 Karhu HT meni johtoon. Lisää vettä Vireen niskaan tuli ajassa 08:19 kun Karhu HT meni alivoimamaalilla jo 0-2 johtoon. Peli eteni tästä tilanteesta nopea tempoisesti päästä päähän, tosin Porilaiset olivat hieman paremmalla jalalla liikkeellä ja pelasivat voimakkaammin. Ajassa 14:16 Vireen Raine Anttila kavensi pelinumerot lukemiin 1-2. Näissä lukemissa mentiinkin ensimmäiselle erätauolle. Ensimmäisessä erässä vihellettiin Vireelle 5 kaksi minuuttista ja Karhu HT:lle 4 kaksi minuuttista. Vireen maalivahdille Tero Rantalaiselle 15 torjuntaa ja Karhu HT:n maalivahdille 11 torjuntaa.

Toinen erä jatkettiin sillä millä ensimmäinen erä lopetettiin. Vire pääsi aloittamaan erän ylivoimalla, mutta ei onnistunut kaventamaan peliä. Peliä pelattiin puolin ja toisin kentän molemmissa päissä. Ja rikkonaisesti. Tuomarien pillit olivat käytössä ja jäähyjä jaettiin molemmille joukkueille. Vireelle 3 kaksi minuuttista ja Karhu HT:lle 3 kaksi minuuttista. Näiden jäähyjen aikana ylivoimapelissään onnistui vain Porilaiset. Ajassa 27:00 muuttuivat pelinumerot lukemiin 1-3. Ja vielä ajassa 31:32 Porilaiset muuttivat tulostaulun lukemat 1-4. Toisen erän lopulla Vireelle koitti pelin etsikkoaika kun Karhu HT:n pelaajat ottivat kaksi jäähyä vain 10 sekunnin sisällä toisistaan. Vireen pakkopeli pyöri vastustajan maalilla, mutta kiekko ei vahingossakaan pomppinut maaliin. Toiselle erätauolle mentiin lukemissa 1-4. Vireen maalivahdille Tero Rantalaiselle 16 torjuntaa ja Karhu HT:n maalivahdille 15 torjuntaa.

Kolmannen erän Vire pääsi aloittamaan 5-3 ylivoimalla, mutta ei onnistunut maalinteossa. Kolmanteen erään Vire myös vaihtoi maalivahtia, maaliin luisteli Timo Lumiaho. Kolmanteen erään Vireen peli hieman parani, mutta takaa-ajo alkoi tuloksellisesti hieman liian myöhään. Ajassa 57:31 Vireen Elias Reinikainen kavensi tilanteen 2-4 lukemiin Henri Lintulaakson syötöstä. Vireen valmentajat Heiskanen ja Lähteenmäki ottivat aikalisän ja sen päätyttyä maalivahdin pois. Ajassa 59:48 Tatu Laine maalasi Anssi Tierannan ja Juha Kilpijoen syötöistä loppulukemat 3-4. Näin Vireelle kauden ensimmäinen tappio.

Toisessa erässä tapahtui ikävä tapaturma, kun puolustajan ampuma kiekko osui Karhu HT:n pelaajan kypärän pleksiin hajottaen tämän, ja aiheuttaen pelaajalle tikkejä vaativan haavan kasvoihin. Toivottavasti tästä onnettomudesta selvittiin pienillä vammoilla.

Vireelle vihellettiin pelissä 11 rangaistusta yhteensä 22 minuuttia ja Karhu HT:lle 9 rangaistusta yhteensä 18 minuuttia. Vireen Tero Rantalaiselle 31 torjuntaa, torjunta-% 88,6 %, ja Timo Lumiaholle 11 torjuntaa, torjunta-% 100 %. Karhu HT:n Joonas Maneliukselle 34 torjuntaa, torjunta-% 91.9 %.

Vireen pistemiehet: Raine Anttila 1+0, Elias Reinikainen 1+0, Tatu Laine 1+0, Henri Lintulaakso 0+1, Anssi Tieranta 0+1 ja Juha Kilpijoki 0+1.

Tuttuun tapaan alla kuvakollaasi ja samat kuvat yksittäisinä kuvat.nurkkaus.net > tapahtumia ja urheilua > urheilua > jääkiekkoa.

Jääkiekon II-divisioona kaudella 2013-2014. Tesoman jäähalli, Ikurin Vire Hockey vs Karhu HT.