sunnuntaina, elokuuta 04, 2013

Amerikkalaista jalkapalloa: Saints-Ghosthunters

Vuosien, tai paremminkin kymmenien vuosien, tauon jälkeen matka vei Pyynikin kentälle Suomalaisen amerikkalaisen jalkapallon pariin. Ja vielä "paikallispeliin". Edellisen kerran olen käynyt Pyynikillä katsomassa Pyynikki Patriotsin peliä joskus 90-luvulla. Peli itsessään ei ole muuttunut niistä ajoista oikeestaan mitenkään, mitä nyt silloin pelattiin Vaahteraliigaa ja nyt 1 divisioonaa, ja pelaajat ovat aivan eri nimisiä kuin silloin. Mutta hyvin Pyynikillä päästiin takaisin tunnelmaan ja nauttimaan pelistä. Vielä kun peli oli voitokaskin. Pyynikin kentällä vastakkain olivat Tampere Saints ja Nokia Ghosthunters.

Tämän lajin valokuvaus oli hieman haasteellisempaa kuin tavallisen jalkapallon ja jääkiekon. Nopeudessaan se menee johonkin em lajien väliin, mutta kentällä on niin paljon pelaajia kerralla, että hyvien kuvien ottaminen on haasteellista. Joko tarvitsee ottaa laajakuvaisempi kuvia, jolloin kohteista eli pelaajista tulee pieniä tai sitten tarvitsee kytätä hyviä tilanteita, jotta saisi yksittäisiä kuvia. Tämä ensimmäinen kerta kuvaamisessa meni mielestäni kohtuullisesti ja sainkin aikaiseksi muutaman hyvän otoksen. Suurin piirtein samalla prosentillä mitä jääkiekkokuvat onnistuvat, noin 10% kuvista on sellaisia joita kehtaa laittaa näytille. Tavallisen jalkapallon kohdalla prosentti on huomattavasti suurempi.

Mutta tuttuun blogi tapaan niihin kuviin. Eli alla on kollaasi ja samat kuvat löytyvät yksittäisinä ja hieman suurempina nurkkaus.net valokuvista.

Amerikkalaista jalkapalloa, Suomen 1 divisioona, Pyynikin kentällä Tampereella. Tampere Saints vs Nokia Ghosthunters.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.