maanantaina, toukokuuta 28, 2012

Viikon kuva vko 21/2012

Tuntuu olevan oikein ylitarjontaa mahdollisista valokuvista, joita tähän postaukseen voisi laittaa. Viikolla tuli kuvattua varmaan toistatuhatta valokuvaa muutamassa eri tapahtumassa. Samalle viikolle osuivat Ilmavoimien ilmailupäivät sekä Satakunnan Lennostossa että Ilmavoimien Teknillisessä koulussa, ja oli vielä Moro lehden moottoripyörien kesäkauden avajaista. Ja tulipa vielä vietettyä viikonloppu mökillä luonnon helmassa. Sää suosi kaikkia tapahtumia, niin kuin koko viikkoa. Joten valokuvista on kerrankin ylitarjontaa. Enkä oikeen osaa valikoida sitä parasta kuvaa tähän.

Kuvaksi nyt kuitenkin laitan tälläisen kuvan F18 Hornet hävittäjästä, joka ampuu flareja taivaalle. Se on omasta mielestäni se mielenkiintoisin ottamistani kuvista. Kerrankin onnistuin tälläisessä kuvassa jotenkin, tosin tälläkin kertaa objektiivin millit antoivat periksi. Eli hieman enemmän olisi niitä tarvittu, jotta olisi päästy vielä lähemmäksi kohdetta.

"F18 Hornet ja Flaret" Tiistai 22.5.2012 klo 1101. Canon EOS400D ja EF 75-300. ISO: 100, Valotusaika: 1/500 sek, Aukko: 8.0, Polttoväli: 300 mm.

F18 Hornet ja flaret


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.