maanantaina, huhtikuuta 01, 2024

Koripalloa: Raholan Pyrkivä vs Kipinä Basket, puolivälierät (M1DA)

Miesten Divisioona A:n puolivälierät pelattiin Raholan Pyrkivän suhteen mollivoittoisesti. Kipinä Basket Äänekoskelta paketoi sarjan suoraan kahdessa ottelussa, ja jatkoi matkaansa välieriin. Sinänsä hyvää taistelua Rapyltä, vaikka paukut eivät aivan riittäneet vielä ensimmäisellä divari A kaudella. Ensimmäisessä ottelussa alku oli katastrofaalinen ja kotijoukkue Kipinä pääsi kasvattamaan johtonsa tavoittamattomaksi jo ottelun alkuvaiheessa. Toisessa ottelussa Tesomalla RaPy ryhdistäytyi, ja otti johtajan paikan. Tosin pitkälle tauolle mentäessä Kipinä oli 4 pisteen johdossa ja tauolta tultuaan jatkoi johtoasemassa ottelun loppuun saakka.

Tesomalla nähtiin taisteleva kotijoukkue, joka ei halunnut luovuttaa välieräpaikkaansa helpolla. Koko kaudelta olisi odottanut tuollaista taisteluilmettä. Vaikka ei kausi todellakaan ollut huono. Runkosarjan 5 sija nousijajoukkueelle on ihan hyvä saldo. Ja kun rosteri koostuu sekoituksesta nuorista ja kokeneemmista pellajista. Ensi kaudelle pitää miettiä onko tällainen kasvattajaseura, Akatemia joukkue ajatus, se millä haetaan menestystä? Vai pitäisikö lähteä muiden divari A joukkueiden matkaan vahvistamaan joukkuetta ulkomaalaispelaajilla? Tämä vaatii tietysti lisää rahaa kassaan. Ja enemmän katsojia halliin oheistulojen toivossa. Toinen lähestymistapa olisi yhteistyö Korisliigaa seuran kanssa. Tosin se on tuomittu ajatus, sekä Pyrinnöllä etttä BC Nokialla on omat Akatemia joukkueensa sekä A että B divarissa. Ehkä yhteistyötä voi vielä syventää Tampereen talousalueen muiden seurojen kanssa?

Mitäpä jäi kuvaajalle käteen tästä koriskaudesta? Aika lailla rutiinilla kuvattuja otteluita. Taisin olla kameran kanssa paikanpäällä heilumassa jokaisessa ottelussa. Kuvat rupeavattoistamaan itseään, vaikkakin jotain uutta kuvakulmaa ja lähestymistapaa yritinkin löytää. Olihan tämä jo 7:s kausi kun RaPy kanssa kuljettiin. Aina sieltä 2017-2018 kaudesta alkaen on tullut pelejä kuvattu. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan? Sitä ei vielä pysty sanomaan. Hetkeksi ainakin urheilukuvaus menee tauolle.

Mutta laitetaan tähän nyt vielä kauden viimeisen pelin kuvakollaasi näytille. Ja tuttuun tapaan enemmän ja isompia kuvia löytyy joko NurkkausPhotosin facebookista tai Flickr albumista. 

Raholan Pyrkivä vs Kipinä Basket (M1DA) 2. puolivälierä Tesoman palloiluhalli 31. maaliskuuta 2024


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.