sunnuntaina, huhtikuuta 16, 2023

Koripalloa: RaPy - PuHu jr (M1DB), 2. finaali

Finaalipelit saatiin käyntiin kotiluolassakin kun Tesoman palloiluhallilla pelattiin toinen finaalipeli Raholan Pyrkivän ja PuHu junioireiden välillä. RaPy kävi torstaina riistämässä kotiedun itselleen Vantaalla pelatusta ottelusta lukemin 88-102 David Conzalvezin (27/8/6), Angel Mavrodievin (25/8/2) ja Olli Kaneravan (23/4/1) tehoilla.

Tänään RaPyn voitto tuli kovemmalla pelillä, lukemien ollessa 81-77. Jälleen kerran kotijoukkueen pisterohmu oli David Conzalvez (26/8/11) tupla-tuplallaan, saaden pistetehtailuun seuraa Olli Kanervalta (18/9/-) ja Jesse Niemeltä (14/1/2). Ottelun edetessä johtoasemaa vaihdeltiin joukkueelta toiselle 11 kertaa. Vaikka puoliajalle mentiin RaPyn johdossa jaksot menivät tasan, RaPy oli parempi toisella ja kolmannella jaksolla, kun taas PuHu jr hallitsi ensimmäistä ja neljättä jaksoa.

Intensiivistä finaalikoripalloa oli jälleen kerran haastava kuvata. Enää ei läpikentän juosta ja tehdä näyttäviä lay-uppeja. Pelaamin oli välillä tiukkaa vääntöä puolustuksen tehdessä töitä urakalla. Joten valokuvistakin tuli sellaisia, urakalla sai ottaa kuvia että jotain sai aikaiseksi. Tässä alla kuitenkin pari kollaasia ottelukuvista, vanhaan tuttuun tapaan enemmän isompia kuvia joko Flickr koripallo-albumissa tai NurkkausPhotosin Facebookissa.