keskiviikkona, huhtikuuta 19, 2023

Koripalloa: PuHu jr - RaPy (M1DB), 3. finaali

Ratkaisun avaimet ihan omissa käsissä. Kolmas finaali koripallon Miesten Divisioona B:n PuHu junioreiden ja Raholan Pyrkivän välillä Martinlaakson koululla. Kaksi aikaisempaa RaPy oli vienyt nimiinsä ja voitto Vantaalla varmistaisi Divisioona B:n mestaruuden ja mahdollisuuden nousta Divisioona A:n. Kotijoukkue PuHu junioirit oli tuloksesta toista mieltä ja päättäväisesti vei ottelua kohti neljättä peliä.

PuHu oli miltei koko ottelun askeleen edellä RaPyä ja johti vielä neljännen jakson lopulle ottelua. Vielä neljännen jakson alussa ero oli 15 pistettä, mutta RaPyn taistelutahto heräsi tai PuHu koki melkoisen jäätymisen, mutta kuitenkin ero alkoi pikku hiljaa kaveta. RaPy voitti neljännen jakson selkeästi 12 - 28. Ehkä suurimpana tekijän RaPyn konkari Conzalves, joka tuntui ottavan joukkueen reppuselkään päättäen että kevään pelit loppuvat tähän tiistai iltaan. Ja niinhän siinä kävi. RaPy vei divisioonan mestaruuden nimiinsä voitettuaan viimeisen peli lukemin Puhu jr 76 - 78 RaPy. Yhden korin peli niinkuin joku sanoisi.

Conzalvezin tehot ottelussa 26/9/6, ja tulitukea tuli tähänkin otteluun Kanervalta (10/6/4) ja Mavrodievilta (9/9/2).

Martinlaakson koulu oli taas paluu alkuaikojen koripallokuvaamiseen. Koulun sali jossa tilaa ei liiemmälti ole ja valokin on mitä on, keinovalo täydennettynä ikkunasta paistavalla auringonvalolla. Eli kuvat on mitä on, mutta tässä alla niitä on kuitenkin kollaasin muodossa näytillä. Ja enemmän sekä suurempia kuvia tuttuun tapaan Flickrin koripallo-albumissa tai NurkkausPhotosin facebookissa.

PuHu juniorit vs Raholan Pyrkivä (M1DB), 3. finaali. Martinlaakson koulu 18.4.2023.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.