keskiviikkona, huhtikuuta 05, 2023

Koripalloa: RaPy - HyPo, M1DB 2. välierä

Koripallon Miesten Divisioona B lähestyy loppuaan ja loppuhuipennustaan. Raholan Pyrkivän juna porskuttaa eteenpäin kun tiistai-iltana pelattiin toista välierää Hyvinkään Pontevaan vastaan. HyPo tuli peliin selkä seinää, RaPyn ryöstettyä pisteen ensimmäisessä ottelussa Hyvinkäällä. Divisioona välieristä etenee finaaliin kahdella voitolla, joten RaPyllä oli kaikki avaimet käsissään. 

Ja vahvasti RaPy aloittikin ottelun. Liikkuvalla ja aktiivisella pelissä sekä hyökkäys- että puolustuspäässä saivat HyPon pasmat sekaisin, halliten ottelutapahtumia koko ottelun ajan suurimman johdon ollessa jopa 29 pistettä. RaPy oli vahvempi kaikilla tilastoiduilla osa-alueilla, niin heitoissa, syötöissä kuin levypalloissakin. Näin ollen toinen voitto tässä välieräsarjassa lukemin 95-66, otteluvoitot 2-0. Siispä finaali kutsuu RaPyä ja mahdollinen nousu Divisioona A:n

Tässäkin pelissä RaPyn tehokkaimpana hääri David Conzalvez tripla-tuplallaan (21/12/11), seuranaan Olli Kanerva (18/9/2) ja Veikko Niskanen (14/6/1)

Alla kuvakollaasi muutamasta ottelukuvasta. Enemmän isompia kuvia löytyy joko Flickrn koripallo-albumista tai NurkkausPhotosin facebookista.

RaPy - HyPo, Tesoman palloiluhalli 4.4.2023. 2. välierä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.