maanantaina, joulukuuta 13, 2021

Koripalloa: Raholan Pyrkivä vs Kataja Basket Talents, M1DB

 Raholan Pyrkivä sai Tesomalle vieraita kaukaa Joensuusta kun Kataja Basket Talents, Kataja Basketin akatemia joukkue, tuli kylään. Taas pelattiin runkosarjan lohkoissa ristiin, Kataja kun pelaa B lohkossa. Rapylla takana melkoinen voittoputki 5 edellistä ottelua olleet voitollisia, kun taas Kataja on hävinnyt 2 edellistä ottelua. Raholan taistelee tiukasti paikasta lohkonsa neljän parhaan joukosta ja sitä kautta ylemmästä jatkosarjasta, kun taas Katajalla on hieman enemmän tekemistä päästäkseen ylempään jatkosarjaan. 

Ottelun ensimmäistä jaksoa pelattiin tasaisissa merkeissä puoleen väliin asti, jonka jälkeen kotijoukkue veti pienen eron, ja tämän jälkeen ottelua pelattiinkin RaPyn heiluttaessa tahtipuikkoa. Suurin johto pelin aikana oli jo 40 pistettä RaPylle. Ottelun tehokkain oli jälleen kerran Tevaun Kokko (31/3/4), joka toisen jakson lopulla juoksi muutaman kerran koko kentän läpi korintekoon. Muutenkin Kokon korintekotaito on omaa luokkaansa, asennosta kuin asennosta lähtee hyvällä prosentilla pallo kohti koria. Melkoinen esikuva nuorille RaPylaisille. Muita korintekijöitä RaPyltä olivat Angel Mavrodiev (20/7/2) ja Olli Kanerva (13/8/2) sekä Peetu Piirola (11/6/1). Kataja Basket Talentsin tehokkain oli Riku Heinonen (11/1/3).

Alla tutuun tapaan taas kuvakollaasi ottelukuvista, enenmmän ja isompia on nähtävillä Flickr koripalloa -albumissa. Tai sosiaalisessa mediassa nurkkausphotosin facebooksissa. Ota se rohkeasti seurantaan niin pysyt ajantasalla kuvien suhteen.

Raholan Pyrkivä vs Kataja Basket Talents, Tesoman palloiluhalli 12.12.2021


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.