lauantaina, lokakuuta 03, 2020

Mustavuori Gravity Race-alamäkikisa

Mustavuori Gravity Race-alamäkikisa ajeltiin Mustavuoren rinteissä tänään lauantaina. Enduron ja DH:n sekoitusta muutamalla eri radoilla ajanoton kera. Ja edustettuna tietenkin eritasoisia ja -ikäisiä ajajia, mitä erilaisemmilla maastopyörillä. Kaiketi siellä nuorten lupausten joukossa ajrli ihan huippukuskejakin? 

Käytiin rinteessä vähän katsastamassa pikku hetken ajan kuinka pyörät liikkuivat. Paikaksi valikoitui rinteen alaosa, ja siinä oleva hyppyri. Ja oliham paikalla paljon muitakin ihmisiä pitkin rinnettä sijoittuneena. Kovin kauaa ei paikalla oltu, mutta hyvältähän kisaaminen näytti.

Tapahtuma itse oli ilmainen, talkootyönä järjestetty. Mutta hieman parannuksia tapahtumaan silti tekisin. Tiedotus oli mainokdia siellä täällä, pääsääntöisesti kuitenkin facebookkiin luottava. Sinänsä ihan nykyhetkeä. Sosiaalinen media hoitaa hommat. Itse olisin kuitenkin kaivannut vähän tarkempaa reittikarttaa tai rataesittelyä. Näin valokuvaaja, ja vähän videokuvaajana, haluan tutustua paikkoihin etukäteen vaikka sitten kartalta katsoen. Näin löytyisi parhaat mahdolliset kuvauspaikat, tarvitsematta turhaan kuljea pitkin rinteitä. Tai ainakin paikanpäällä olisi voinut olla pientä ohjeistusta. Voi olla että tapahtuman alussa olkin, mutta näin kesken kaiken pelipaikoille tulleena olo oli vähän pihalla oleva.

Mutta summasummarum, muutan kuvan sain otettua vaikka kuvaamista varten emme paikalle menneetkään. Mukana oli vain Fujin XP80 pokkari. Tässä alla muutama kuva, lisää löytyy www.flickr.com/peepet.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.