sunnuntaina, marraskuuta 24, 2019

Koripalloa kuvaamassa: RaPy - JyWe, M1DB

Koripallon kuvauskausi aikuisten sarjojen parissa jatkui pienen tauon jälkeen tutussa ja turvallisessa Tesoman palloiluhallissa. Raholan Pyrkivä sai vieraita Jyväskylästä kun Jyväskylän Weikot tuli vieraaksi Miesten Divisioona B:n otteluun. Pelattiin tärkeistä pisteistä, sillä kumpikin joukkue oli ennen tätä peliä tasaisen sarjan kärkipäässä, RaPy sarjan toisena ja JyWe viidentenä.

Kotijoukkue aloitti ottelun vahvasti ottaen pelin haltuunsa heti ensi minuuteilta. Ja RaPyn tahdissa peliä pelattiin kaikki 40 minuuttia. Kotijoukkue piti ottelun johtoaseman itsellään koko pelin aikana, vaikka JyWe aina hetkittäin saikin monentumia itselleen ja pääsi kaventamaan peliä. Parahaimmillaan kotijoukkueen johto oli jo 21 pistettä.

Huomattavaa ottelussa oli sen että RaPyn kolmenpisteen heitot upposivat todella heikolla prosentilla vai 10 %, kun taas JyWen kolmoset upposivat 31 % tarkkuudella. Levypalloissa RaPyn fyysinen joukkue taas kuritti vieraita ja napsi levyreitä tehokkaasti, prosenttien ollessa 53-42 %.

Ottelun tilastollisesti parhaat olivat:
Pisteet: RaPy Jesse Niemi 16. JyWe Aku-Petteri Kuusinen 16.
Levypallot: RaPy  Antti Ahonen 11. JyWe Touko Lahti 8.
Syötöt: RaPy Ilkka Keski-Saari 4. JyWe Karo Puittinen 4.

Alla tuttuun tapaan kuvakollaasi ottelun kuvista. Lisää ja isompia kuvia löydät www.flickr.com/peepet tai www.facebook.com/nurkkausphotos tai koris.nurkkaus.net ➧ M1DB 2019-2020. Ota sivustot seurantaan niin näet aina uusimmat kuvat!

Raholan Pyrkivä vs Jyväskylän Weikot, Tesoman palloiluhalli 24.11.2019. 📷nurkkausphotos P. Tuominen