sunnuntaina, helmikuuta 10, 2019

Koripalloa kuvaamassa: RaPy - Ura Basket (Miesten Divisioona)

Tesoman palloiluhallissa pelattiin Miesten Divisioona B ottelu Raholan Pyrkivä vastaan Ura Basket. Sarja kakkonen aloitti pelinsä vahvasti ja sarjataulukossa kahdeksatta sijaa pidelly vierailija oli helisemässä. RaPyn johtoasema piti koko ottelun ollen parhaimmillaan jo 38 pistettä. Tosin tuli vierailija muutamaan otteeseen jo 8 pisteen takamatkalle, mutta johto ja sitä kautta voitto jäi Tampereelle.

Raholan kokoonpanossa nähtiin ensimmäisessä kotiottelussa parin vuoden tauon jälkeen Angel Mavrodiev, vietti muutaman kauden Espanjassa pelaamassa. Tämä oli jo neljäs peli kokoonpanossa Angelille, aikaisemmat ovat vieraspelejä. Mavrodievin tilastoihin merkittiin tästä pelistä 22:10 minuttia peliaikaa, jolla tuli 15 pistettä (2p% 44, 3p% 33 ja 1p% 50), 9 levaria ja 2 syöttöä.

Ottelun tehokkaimpina häärivät RaPyltä Armin Cane 30 p, 11 lev, 7 syöttöä. Ura Basketilta Reko Laine 15 p, Teemu Ritanotko 11 lev, ja Eero Myllymäki 4 syöttöä.

Alla kuvakollaasi muutamasta ottelukuvasta. Enemmän ja isompia kuvia löydät tuttuun tapaan joko koris.nurkkaus.net tai www.facebook.com/nurkkausphotos tai www.flickr.com/peepet.

Raholan Pyrkivä vs Ura Basket, Tesoman palloiluhalli 10.2.2019.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.