tiistaina, syyskuuta 17, 2013

Kiakkoo: II-divisioona Kisa-Eagles vs KJK

Kauden 2013-2014 jääkiekon II-divisioona eli #rautaliiga on sitten avattu. Kauden ensimmäinen peli tuli katseltua Kangasalan jäähallissa. Täysin uudessa paikassa kuvaamisen ja katselun kannalta ja kahden täysin minulle uuden joukkueen peliä seuraillessa. Vastakkain olivat Kisa-Eagles Kangasalta ja KJK Kankaanpäästä.

Peli oli melkoista hurlumheitä. Kotijoukkue tosi aloitti väkevästi ja oli 1-0 johdossa jo ennenkuin peliä oli pelattu minuuttiakaan. Ja siitä niitä maaleja sitten tehtiin molempien joukkueiden toimesta. Ensimmäinen erä oli numeroiden valossa vielä aika tasaista, erätauolle mentiin 2-1 lukemissa. Toisessa erässä maalihanat aukesivat Kisa-Eaglesilta, ja peli oli jo jossain vaiheessa 6-1 kotijoukkueelle. Kolmannessa erässä myös pääkopin sisällä tapahtui joitain ja peli ei enää ollutkaan Kisa-Eaglesin pelaajien tai valmentajan halussa ja jäähypenkkiä alettiin kuluttamaan aivan liikaa. Näin Kankaanpääläiset pääsivät mukaan peliin. Tosin nähtiin kolmannessa erässä todella hieno yksilösuoritus kun 3 vs 5 vajaalla Kisa-Eagles teki alivoima maalin. Lopputulos pelille 8-5.

Viime kaudelta blogista tuttuja tilastokoosteita ei tänä vuonna tule, kiitos jääkiekkoliiton ja heidän aatamin aikaisen tietokonejärjestelmän ja tilastopalvelun. Jääkiekkoliitto vaihtoi viime vuotisen palveluntarjoajan pois ja otti itselleen pelien tilastoinnin ja kirjaamisen. Joten reaaliaikaisesta tietokonejärjestelmästä siirryttiin takaisin paperikaavakkeisiin, joita lähetellään joskus jonnekkin. Eli ei tilastoja tänä vuonna blogiin.

Mutta vanhaan tyyliin kuvia kyllä. Eli alla kuvakollaasi ja samat kuvat yksittäisinä nurkkaus.net in jääkiekko galleriassa.

Jääkiekon II-divisioonaa Kangasalan jäähallista kaudella 2013-2014. Kisa-Eagles vs KJK.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.