perjantaina, joulukuuta 09, 2011

Viikon kuva, vuosi 2011

Viikon kuvia on nyt kerätty tänne blogiin vuoden verran. Joka viikko on tullut ainakin yksi kuva, joinakin viikkoina useampikin, esille. Suurin osa kuvista on kuvattu kyseisellä viikolla, mutta muutaman viikkona on jouduttu turvautumaan arkistoon.

Mitä tästä kaikesta kuvien keräämisestä tai esille laittamisesta on sitten jäänyt käteen? No, ainakin kyseinen viikon kuva otsikointi on pakottanut kantamaan kameraa mukana miltei koko ajan. Ja ottamaan niitä erilaisia valokuvia, sillä vai kuvia ottamalla kehittyy valokuvaamisessa. Ja etsimään erilaisia kuvauskohteita ja näkemään maailmaa ehkä vähän erilailla. Ja osa kuvista on ollut ihan onnistuneita, niin teknisesti kuin kuvauksellisesti.

Viikon kuva kirjoitukset ja kuvat pysyvät blogissa myös ensi vuonna. Ja kameran käytössä ja kuvaamisessa yritetään kehittyä johonkin suuntaan.

Sen kummemmitta puheitta laitetaan tähän alle vielä tälläinen kollaasi kuva kaikista vuoden 2011 viikon kuvista, eli kuvista joita on blogiin laitettu viikoilla 49/2010-48/2011. Kollaasin muuten tekee todella helposti Picasa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.