keskiviikkona, joulukuuta 07, 2011

Itsenäisyyspäivän ilotulitus Tampereella.

Toinen itsenäisyyspäivän odotettu tapahtuma oli Tampereen kaupungin järjestämä ilotulitus Keskustorilla. Kun en kerran saanut videokuvaa puolustusvoimien paraatista, otin ilotulitukseen mukaan vain videokameran.
Monopodilla varustetulla Canon Legria HFR17 videokameralla kuvattu video on nähtävillä Youtubessa ja siitä kaapattuja still-kuvia täällä.

Sen verran on pakko kommentoida tässä torilla kuulemiani kommentteja ilotulituksesta, sen hinnasta ja tarpeellisuudesta. Paljonko ilotulitus maksoi? Tuo reilun 5 min ilotulitus, jossa suurin osa raketeista oli soihtuja tai roomalaisia kynttilöitä ja vaan muutama raketti ja vielä harvempi iso raketti, ei voinut paljon maksaa. Hinta on vain muutamia tuhansia. Sillä rahalla ei montaakaan lähihoitajaa olisi saanut palkattua Koukkuniemeen edes kuukaudeksi. Asiat pitäisi laittaa johonkin järjestykseen. Ja ottaa mukaan vähän suhteellisuuden tajua. Mielestäni ilotulitus kuitenkin lisää kaupunkilaisten viihtyvyyttä ja jaksamista. Ja on sitä kautta hyväksi kaikille kaupunkilaisille ja rahansa arvoista. Ja jos kerran vastustaa ilotulituksia ja kaupungin järjestämiä tilaisuuksia, tarviiko niihin tulla? Loistaisi poissaolollaan, eikä tulisi torille vinkumaan.

Tässä alla vielä muutama valokuva, ja niiden alla video.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.