maanantaina, joulukuuta 19, 2011

Viikon kuva vko 50/2011

Kauaa ei saatu nauttia Mansen seudulla valkoisista ja kirkkaista talvipäivistä. Sää muuttui nopeasti takaisin harmaaksi ja sumuiseksi. Ja vaikka kamerakin oli ulkoillessa mukana, ei mitään suurta innostusta taas valokuvaamiseen löytynyt. Mutta jotain sentään. Työn puolesta vietin yhden päivän aivan toisaalla Tampereella, kuin missä normaalisti seikkailen. Ja siltä reissulta tarttui tämän kertainen viikon kuva kennolle. Kuten jo sanoin sää ei ollut mikään huippu, sumua oli taas ilmassa. Ja se kuuluisa sininen hetkikin oli vasta tuloillaan kun kameran kanssa huseerasin. Enkä kyllä olisi kerinnyt sitä hetkeä jäädä odottamaankaan.

Tämän kertainen kuva on kuvattu Hatanpäältä Pyhäjärven yli kohti Eteläpuistoa ja Pyynikkiä. Sen verran kuvankäsittelyssä kuvaa käytin, että muutin sen seepiaksi. Tosin MV-kuva olisi voinut toimia paremmin tässä harmaudessa, mutta haluisin tavoitella tälläistä vanhan kuva tunnelmaa.

"ETELÄPUISTO" Tiistai 12.12.2011 klo 1356. Canon Powershot D10. ISO: 80, Valotusaika: 1/20 sek, Aukko: 4.9,  Polttoväli: 18.6mm.

Eteläpuisto



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.