maanantaina, marraskuuta 07, 2011

Viikon kuva vko 44

Viikon 44 viikon kuvan aiheena on jälleen kerran vesi ja sen erilaiset muodot. Maisema kuvauksen ympärillä pyöritään ja niin sumuisen ja harmaan viikon melko onnistunutkin aikaansaannos laitetaan näytille. Jälleen kerran koiralenkki vie miehen, koirat ja kameran reitille jota niin usein kuljetaan, mutta josta löytyi tällä kertaa kuvaamisen aihetta.

Tohloppijärvi oli kietoutunut melkoiseen sumuvaippaan, niin kuin muukin maisema, kun tätä kuvaa otin. Tosin ilma oli jo kirkastumassa, ja jouduin hetken etsimään sopivaan kuvauspaikaa. Järven ranta kun on melkoista ryteikköä, välillä kosteikkoa ja välillä melkoista pajukkoa. Sinne ei oikeen viitsinyt lähteä rämpimään koirien kanssa, joten jouduin kulkemaan eteenpäin, jotta löytäisin sopivan kuvauspaikan. Ja sumukin alkoi jo hieman hälventyä, kuvasta ei tullut aivan niin sumuinen kuin olisin halunnut, mutta mielestäni ihan hyvä tälläisenäkin.

"TOHLOPPIJÄRVI SYYSSUMUSSA" Torstai 3.11.2011 klo 1344. Canon Powershot D10. ISO: 80, Valotusaika: 1/160 sek, Aukko: 2.8, Polttoväli: 6.2 mm.
Tohloppijärvi syyssumussa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.