maanantaina, lokakuuta 17, 2011

Viikon kuva vko 41

Jälleen on aika laittaa viikon kuvaa jakeluun. Kulunut viikko ei ollut mitenkään hirveän aktiivinen kuvausten suhteen, mutta aina jotain mielenkiintoista tarttuu kameran kennolle. Varsinkin koirien kanssa lenkkeillessä ja kameran ollessa Canon PowerShot D10 digipokkari. Tuo ulkoihmiselle hyvin käteen sopiva peruskamera.

Tällä kertaa katselin syksyistä metsämaisemaa erilaisesta näkökulmasta, en kuvannut puita jotka ovat jo suurimman osan lehdistään menettäneet vaan niitä lehtiä. Ja yksi mielenkiintoinen kuvaustilanne tuli kun maassa oleviin lehtiin oli jäänyt aamuisen sateen jäljet ja pilvien raosta paistava aurinko heijastui niistä. Kamera taskusta esiin, asetukset lähikuvaukselle ja kuvaamaan. Vaikeinta oli jälleen kerran saada koirat pysymään poissa kuvauskohteesta ja auringon valon edestä. Kummasti koiria rupesi kiinnostamaan mitä siellä maassa on kun isäntäkin rupeaa kyykkimään maata kohden. Mutta lopputulos on alla oleva.

"VESIPISARA HAAVAN LEHDELLÄ" Tiistai 11.10.2011 klo 1309. Canon PowerShot D10. ISO: 80, Valotusaika: 1/320, Aukko: 2.8, Polttoväli: 6.3 mm kamera lähikuvausasetuksella.


Vesipisara Haavan lehdellä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.