torstaina, syyskuuta 19, 2024

Patikointi: Puurijärven ja Isosuon kansallispuisto

Sumuinen aamu valkeni Tampereella kun lähdettiin ajamaan kohti Puurijärven ja Isosuon kansallispuistoa. Ja vielä matkallakin paikka paikoin oli nähtävissä melkoisia hernerokkasumuja, mutta kun päästiin perille oli päivä muuttunut tasaisen harmaaksi. Sumu oli hälvennyt maanpinnalta, mutta aurinko ei kyennyt vielä paistamaan pilvikerroksen läpi. Loppumatkasta sitten sekin koettiin, päivästä paljastui ihan mukiinmenevä lämmin päivä.

Mukana olleen, tämän kansallispuiston, ensikertalaisen kanssa kierrettiin ensin suolenkki näkötorneineen ja turvesuulineen, ja jatkettiin joen varren nuotiopaikalle. Oli muuten hyvässä kunnossa oleva laavu. Siisti, polttopuita reilusti ja seinään kiinnitetty klapikone sekä teltoille pohjat oikeen taukopaikokkojen huippuesimerkki ja muille malli. 

Suolla itsessään ei ollut paljon mitään nähtävää, paitsi suo itse. Nyt vielä ei muuttolintuja paljon näkynyt, muutama hanhiparvi lenteli korkealla pilvien seassa. Taitaa olla syysmuutto vähän myöhässä?

Pari valokuvaa ja videon pätkä tuli kuitenkin napsastua. Valokuvat Samsung Galaxy s22+ ja DJI Mavic Mini dronella, video Insta360 OneR ja dronella. Alla muutama kuva.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.