maanantaina, marraskuuta 06, 2023

Koripalloa: RaPy vs HBA Märsky (M1DA)

5 ottelua, 2 voittoa. RaPy rämpii 3 ottelun tappioputkessa koripallon Miesten divisioona A:ssa. Lupaavasti alkanut kausi osoittaa kovuutensa. A divisioona on aivan toista kuin monta vuotta pelattu B divisioona. Ottelut ovat kovia, osalla joukkueista on rosterissaan ulkomaalaisvahvistuksia ja onhan divisioona A:n voittajalla mahdollisuus päästä pelaamaan Korisliigassa. 

Tämän sunnuntain ottelussa Tesoman palloiluhallissa vastaan asettui HBA Märsky. 2000-luvulla syntyneitä koripallolahjakkuuksia Helsingistä. Lukiolaispojat pistivät hyrskyn myrskyn, ja hyvällä puolustuspelillään saivat kotijoukkueen pasmat sekaisin. RaPyllä ei onnistunut korinteko eikä oikeen levypallopelaaminenkaan. Kantavat nimet Kanerva ja Niemi olivat muun joukkueen kanssa tuuliajolla. Hetkittäisiä onnistumisia kotijoukkue sai, mutta pelin punainen lanka oli hukassa. Vierailijat upottivat kolmosia pelottavalla tehokkuudella (3p% 28 vs 48) ja napsivat levypalloja vähintään yhtä tehokkaasti (30 vs 49). Ja vielä kun pallo liikkkui pelaajalta toiselle ripeästi, juoksi RaPy itsensä ongelmiin. Lopputulos vakuuttava 79-98 HBA Märskylle.

Kotijoukkueen tehokkain oli tällä kertaa Veikko Niskanen (19/5/3) ja vierailta Rasmus Lindberg (31/10/3)

Ottelusta napsittija kuvia nähtävissä NurkkausPhotosin Facebookissa ja Flickrin koripalloalbumissa. Tässä alla kuvakollaasi.

Raholan Pyrkivä vs HBA Märsky, Tesoman palloiluhalli 5.11.2023.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.