torstaina, marraskuuta 09, 2023

Koripalloa: Pyrintö vs Kobrat (Korisliiga)

Pyrintö jatkaa rämpimistään Korisliigassa. Arkiottelussa Kobria vastaan tuli jo 7 tappio tälle kaudella, ja entinen suurseura pitää yksinään hallussaan sarjataulukon viimeistä sijaa. Nyt jo kannattaisi olla huolissaan vaikka kausi on vasta aluillaan, myös kausi loppuu nopeasti. Ja sarjataulukon viimeinen tippuu Miesten Divisioonaan.

Puoliaikaan asti peli oli melko tasaista. Mutta jos kolmannen jakson ottaa pataansa 13-34, on viimeisellä kymmenellä minuutilla tekemistä päästä voittoasemaan. Joltain joukkueelta se voi onnistua, mutta ei tämän kauden Pyrinnöltä, ei ainakaan tämän päiväisellä esityksellä. Tuntui kuin koko joukkueelta oli peli-ilme kateissa. Vaikka kapteeni Lehto juoksi ympäri kenttää ja amerikkalaisvahvistus Pelissier saikin osuma tarkuutensa kohdalleen loppupuolella, jotain tarttis tehrä. Josko vaikka päävalmentajan penkki jo heiluisi? Korinaluspelaamiseen ainakin tarvitaan vielä lisää kovuutta. Kobrat ottivat pisteitä hyokkäyslevypalloja tehokkaammin (4 vs 12) ja pisteitä 3 sekunnin alueelta tehokkaammin (28 vs 42).

Tässä alla kuvakollaasi muutamasta ottelukuvasta. Enemmän ja suurempia kuvia löytyy tuttuun tapaan Nurkkausphotosin Facebookista tai Flickrin koripallo albumista.

Korisliiga: Pyrintö - Kobrat, Pyynikin palloiluhalli 8.11.2023


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.