lauantaina, lokakuuta 07, 2023

Koripalloa: RaPy - Pyrintö (M1DA)

Koripallokausi käyntiin myös Miesten Divisioonan puolella. Viime vuoden Divisioona B:n voittanut ja täksi kaudeksi Divisioona A:n noussut Raholan Pyrkivä aloitti kautensa Tesoman palloiluhallissa paikalliskamppailulla Tampereen Pyrintö Akatemiaa vastaan. Rahola jatkoi miltei viimekauden rosterillaan, kun taas Pyrintö on nimensä mukaisesti akatemia joukkue, jossa pelaa pääsääntöisesti liigakynnyksellä läpimurtoa odottavia pelaajia ja omia junioireita. 

Jotenkin odotin tiukkaa peliä, mutta lopputulos oli selvästi RaPyn. Ensimmäinen jakso mentiin vielä aikalailla tasaisissa tunnelmissa, mutta toisen jakson puolessa välissä RaPy kiskaisi pientä kaulaa joka kasvoi välillä parhaimmilaan 31 pisteeseen. Ja tuntui vievän ottelun suvereenisti lukemin 99-78. Ensimmäinen Tampereen Derby päättyi siis Raholan voittoon, toisen paikkalliskamppailu runkosarjassa pelataan torstaina 4. tammikuuta Pyynikin palloiluhallissa. Silloin on jo runkosarjaa pelattu melkoisesti ja voimasuhteet tulleet selviksi.

RaPyn tehomiehinä häärivät tässä ottelussa Olli Kanerva 19/4/3, Jesse Niemi 14/7/3 ja  Tuomo Aalto 13/10/2 tupla-tupla. Pyrinnöllä Aaron Montonen 14/2/1, Ossi Eskola 13/2/4 ja Eemil Eskelinen 13/2/1.

Alla kuvakollaasi ottelukuvista. Tuttuun tapaan enemmän kuvia joko Flickr koripallo -albumissa tai Nurkkausphotos Facebookissa

Raholan Pyrkivä - Pyrintö Akatemia, Miesten Divisioona A 7.10.2023 Tesoman palloiluhalli.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.