sunnuntaina, helmikuuta 19, 2023

Koripalloa: RaPy - LePy (M1DB)

Koripalloteemainen viikonloppu jatkui Tesoman palloiluhallissa kun Miesten Divisioona B:tä pelattiin taas tiukassa sarjatilanteessa. Kotijoukkue Raholan Pyrkivä on lohkossaan viidentenä juuri pudotuspeliviivan alapuolella ja pyrkii kovasti jatkopeleihin. Tämän kertaiset vieraan pääkaupunkiseudulta, Leppävaaran Pyrintö, hengittävät niskaan heti seuraavalla sijalla. Jatkon kannalta suuri ottelu molemmille.

Ottelu alkoi RaPyn komennossa mutta melko nopeasti LePy keräsi itsensä ja tuli mukaan peliin. Ja kävi välillä johdossakin. Puoliajalle mentiin LePyn 42-40 johdossa. RaPy tuli pukukopista sen verran edellisistä jaksoista oppineena, että otti itselleen johtoaseman takaisin heti kolmannen jakson alussa ja piti johtoasemastaan kiinni kynsin ja hampain. Voitto ei silti muuttanut sijoitusta sarjataulukosta, yhä edelleen ollaan pudotuspeliviivan alapuolella, eli lopuilla otteluilla on suuri merkitys. Ja voi olla että toiseksi viimeinen ottelu vieraissa Panttereita ratkaisee paljon. Pantteri kun on edelle juuri viivan ylöpuolella.

Ottelu tehomiehän RaPyltä häärivät tällä kertaa Tuomo Aalto (15/8/-) ja Samppa Mutila (14/3/-). Ja tupla-tuplan pelannut Olli Kanerva (13/11/1).

Alla taas kuvakollaasi ottelukuvista, tuttuun tapaan kuvia isompina ja enemmän flickr koripallo -albumissa ja nurkkausphotos facessa