perjantaina, tammikuuta 20, 2023

Koripalloa: RaPy - BC Nokia Akatemia (M1DB)

Kauden toista paikallismatsia pelattiin Tesoman palloiluhallissa, kun RaPyä vastaan asettui BC Nokia Akatemia. 177 katsojaa seurasi kun nuorella joukkueella liikkeellä ollut näätä akatemia laittoi ottelun loppuvaiheella Raholalaiset koville. Selvästä johtoasemasta päästösummerin tasatilanteeseen ja jatkoajalle. Alkuminuuteilla näytti, että kotijoukkue menee menojaan ja vie pisteet näytöstyyliin. Mutta BC Nokia löysi itseensä ryhtiä ja sai ottelun kavennettu aina kun ero pääsi repeämään isommaksi, suurimman johdon ollessa RaPylle jo 17 pistettä. Toinen ja neljäs neljännes olivat selkeästi Nokialaisten. 

Nuoressa Nokialaisjoukkueessa näkyi selkeästi viimekaudella RaPyn paidassakin pelanneen Hugo Bomanin korisliigakokemus. Mutta tasaisempia onnistumisia tarvittasiin myös muulta joukkueelta, mikäli halutaan voittojen tielle. Boman (29/9/2) ja Ryan Batte (26/8/6) eivät onnistuneet upottamaan Raholalaisia. RaPystä joukkuetta kannattelivat pisteiden puolesta Tuomo Aalto (28/5/6) ja tupla-tuplan urakoinut Olli Kanerva (26/16/3).

Ottelukuvia pääsee taas katsomaan joku flickr koripallo -albumista tai nurkkausphotosin facesta. Tässä alla kuvakollaasi muutamasta ottelukuvasta.

RaPy vs BC Nokia Akatemia, Tesoman palloiluhalli 19.1.2023


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.