sunnuntaina, tammikuuta 22, 2023

Koripalloa: Karhu Basket vs Pyrintö, Korisliiga

Uutuuttaan hehkuva IKH Areena kutsui kaikessa valaistuksessaan koripallomatkaajaa lauantai-illan pimeydessä Kauhajoella. Bussi kaartoi täydelle parkkipaikalle, ja edessä odotti Karhu Basketin ja Pyrinnön välinen koripallomatsi. Täähän näyttää hyvältä, uusi halli on aina uusi halli, taidaa olla kokoluokassaan ja tarkoituksessaan heittämällä Suomen paras. Ja sisällä näytti jossei yhtä hyvältä niin paremmalta kuin ulkona. Katsomot kiertävät kenttää, alin rivi on melko lähellä kenttää, kaikki vaikuttaa ensiluokkaiselta.

Pelitapahtuma oli loppuunasti mietitty, musiikkeinen ja valoineen. Muut suomalaisjoukkueet saavat ottaa mallia. Ja reilu 1000 katsojaa piti positiivistä meteliä. Jopa tälläinen Pyrinnön seuravaatteissa kulkeva mansejantteri sai hyväksytyn tervetulon halliin, Kauhajokilaiseen tapaan. Olen kyllä aina tuntenut oloni tervetulleeksi ja viihtynyt Karhun peleissä.

Ottelu itsessään ei mennyt ihan niin kuin oletin. Kapealla rosterilla liikkeellä ollut Pyrintö pisti hyvin kampoihin kotijoukkueelle. Johtoasema vaihtui useaan otteeseen ja tilanne pysyi tiukkana viime sekunneille asti. Hyvä peli.

Nyt vaan pitäisi saada tänne Manseen vastaava pöhinä päälle. Uusi, nykyaikainen halli rakenteille mahdollisimman pian ja Pyrinnön ottelutapahtumat kuntoon. Tätä kautta väkeä katsomoon ja seuralle menestystä.

Muutaman kuva napsasin kentänlaidalta. Alla kuvakollaasi ja enemmän sekä isompia nähtävänä flickr koripallo albumissa tai nurkkausphotos facessa.

Karhu Basket vs Pyrintö, IKH Areena Kauhajoki 21.1.2023.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.