maanantaina, marraskuuta 28, 2022

Koripalloa: RaPy - Pyrintö Akatemia B (M1DB)

Raholan Pyrkivä palasi voittojen tielle paikallismatsissa Pyrintö Akatemia B:tä vastaan. Tesoman palloiluhallille pelattuun otteluun olisin odottanut hieman enemmän katsojia, ovathan molemmat joukkueet täynnä nuoria ja innostuneita pelaajapolkunsa alussa olevia taistelijoita. Vaikkakin mitään ihmeellistä ei kentällä nähty. RaPy meni menojaan heti ylösheitosta ja isommalla, vahvemmalla ja ennenkaikkea täydellä rosterillaan pääsi nuijimaan nuorta ja vajaata Pyrinnön rosteria oikeen isännän kädellä. Varsinkin ensimmäinen puoliaika oli RaPyltä kohtuullista pelaamista. Toisella puoliajalla pakka hajosi ja vaikka peli muuttui välistä jopa kehnoksi taisi rutiini riittää voittoon asti. 

Pari asiaa pisti silmään. Pyrinnön rosteri, vain 8 pelaajaa mukana vaikka rosterissa on ollut neljättäkymmenttä pelaajaa kevään aikana. Eikö jostain olisi löytynyt vielä 4 pelaajaa mukaan täyteen rosteriin? Ja tuomarimäärä. Tässä syksyn aikana seurannut divisioona B:n pelejä ja tullut siihen tulokseen, että niitä ei vain enää voi peleta kahden tuomarin järjestelmällä. Sen verran nopeata ja kontaktirikasta, kovaa peliä että kolmas tuomari olisi paikallaan. Tosin tämä lisää kustannuksia jonkin verran, muttai päästäisiinkö sillä pelillisesti parempaan tulokseen?

Sen suuremmitta sanoitta pääasiaan, eli alla kuvakollaasi ottelukuvista. Ja tuttuun tapaan enemmän ja isompia kuvia facessa tai flickrissä.

RaPy - Pyrintö Akatemia B, Tesoman palloiluhalli 27.11.2022


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.