keskiviikkona, maaliskuuta 09, 2022

Koripalloa: RaPy vs Team Pajulahti (M1DB)

Intensiivinen ja vauhdikas koripallo-ottelu koettiin jälleen Tesoman palloiluhallilla, kun Raholan Pyrkivä pelasi runkosarjan viimeistä kotiotteluaan Team Pajulahtea vastaan. Ja ennen kaikkea äänekästä kannustusta kotiyleisöltä. Kiitos RaPyn junioreille. Ehkä parasta kannustusta ja pöhinää katsomossa mitä olen tämän kauden aikana Mansen koripallokentillä kuullut. 

Miesten divisioona B:ssä pelataan tiukoilla eroilla sijoituksista. Keskikastin joukkueet ovat tasapisteissä tai parin pisteen eroilla taistelemassa jatkopelien kotiedusta. Kotietu voi olla ratkaiseva kun pelataan paras kolmesta jatkoon pelejä. Tätä ottelua pelattiin tasaisissa merkeissä kotijoukkueen viedessä kaksi ensimmäistä jaksoa ja vieraiden viedessä kolmannen ja neljännen jakson. Suurimman eron ollessa vain 10 pustettä. Johtoasemakin vaihtui 10 kertaa ja tasatilanteissa oltiin 7 kertaa ottelun aikana.

"Koripalloprofessori" Kristian Palotien sanoin 100 sekunttia peliaikaa jäljellä, ja tilanne oli 61-61. Melko tiukkaa ja peli olisi tässä kohtaa voinut kääntyä kummalle tahansa. Mitään ihmeellisyyksiä ei kumpikaan joukkue enää tässä vaiheessa esittänyt, mutta Raholan puolustus taisi olla pikkaisen parempi. Pallo pomppi onneksi Raholan kannalta hyvin ja arvokkaat pisteet jäivät Tesomalle lukemin 65-61. Ottelun parhammat RaPystä olivat Samppa Mutila 25/1/2, Toni Savino 11/10/1 ja Lauri Tiainen 10/8/-.

Alla kuvakollaasi ottelukuvista. Enemmän ja isompia kuvia on nähtävillä flickrin koris albumissa tai nurkkausphotosin facessa.

RaPy - Team Pajulahti Miesten Divisioona B, Tesoman palloiluhalli 9.3.2022.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tämän blogin kommentit tarkastetaan ennen julkaisemista. Epäasialliset kommentit tullaan poistamaan.